Τελευταία Νέα

25/9/18

1η Aγωνιστική 6ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα 1-1

Αποτέλεσμα εικόνας για Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα 1-1
Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο οποίος έμεινε... όρθιος απέναντι στα Τρίκαλα και με το 1-1 πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Μπορεί να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, αλλά αποδείχθηκε αξιόμαχος απέναντι σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ο Απόλλων Παραλιμνίου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τα Τρίκαλα, τα οποία ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Τσιάρας (54') και Γκουγκούδης (79'). Το σκορ άνοιξαν στο 31' οι Σερραίου με πλασέ του Μερεσιώτη από εκτέλεση φάουλ του Κεχαγιά, ενώ το σκορ της ισοφάρισης για τους Θεσσαλούς πέτυχε στο 43' ο Τσιμίκας με πλασέ από ατομική ενέργεια και πάσα του Γιουκαρή. Παρότι έμειναν με εννιά παίκτες οι φιλοξενούμενοι, στο 83' πήγαν να κάνουν το 1-2, αλλά το πλασέ του Ηλιάδη από πάσα του Συμελίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης (90' Τάκας), Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (81' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65' Λιάρας), Ζυγκερίδης.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73' Γκουγκούδης), Μακρίδης, Ράντι (63' Ηλιάδης), Βανκεβάι (84' Κέζος).


ΣΚΟΡΕΡ: 31' Μερεσιώτης - 43' Τσιμίκας.
Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ντάβελας, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

6ος ΟΜΙΛΟΣ:


1. Τρίκαλα 1
2. Απόλλων Παραλιμνίου 1
3. Απόλλων Σμύρνης 0
4. Αστέρας Τρίπολης 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου