Τελευταία Νέα

19/9/18

Τα αποτελέσματα των 1ων ματς των ομίλων Ε,F,G και H του Champions League!

Τα αποτελέσματα των 1ων ματς των ομίλων Ε,F,G και H του Champions League!
'Aκρως συναρπαστικό ήταν το δεύτερο πιάτο της πρώτης αγωνιστικής του Champions League, καθώς σημαδεύτηκε από τις νίκες των "ισχυρών" Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την τεράστια έκπληξη με το "διπλό" της Λιόν απέναντι στην Σίτι του Γκουαρδιόλα αλλά και την πρώτη αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην καριέρα του στο Champions League.
Στον όμιλο της ΑΕΚ, η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα από την Λισσαβώνα κόντρα στην Μπενφίκα ενώ με γκολ στο 95' η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέδρασε από το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Βικτόρια στο Πλζεν.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League δεν ήταν η επιθυμητή. Κακή εμφάνιση και ήττα (3-0) από τον ανώτερο Άγιαξ στη Johan Cruijff ArenA. Η Ένωση "γκρέμισε" στο β' μέρος ό,τι έχτισε στο πρώτοΗ Χόφενχαϊμ έκανε το ντεμπούτο της στο Champions League και.. ζημιά στη Σαχτάρ καθώς απέσπασε ισοπαλία (2-2) στο Χάρκοβο από την ουκρανική ομάδα.


Ομιλος E:


Αγιαξ-ΑΕΚ 3-0

Η επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League δεν ήταν η επιθυμητή. Κακή εμφάνιση και ήττα (3-0) από τον ανώτερο Άγιαξ στη Johan Cruijff ArenA. Η Ένωση "γκρέμισε" στο β' μέρος ό,τι έχτισε στο πρώτο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΓΙΑΞ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Μαζράουι, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Ζιγιές, Σένε, Έιτινγκ, Νέρες (77' Ντόλμπεργκ), Χούντελααρ (62' Φαν ντε Μπέεκ), Τάντιτς
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσόσιτς, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (61' Αλέφ), Σιμόες, Κλωναρίδης, Μπακάκης (70' Γιαννιώτας), Μάνταλος, Πόνσε (81΄Γιακουμάκης). 
Γκολ: 46', 90' Ταγλιαφίκο, 77' Φαν ντε Μπέεκ
Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου 0-2
Στο μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου του Champions League στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ (ηττήθηκε στην πρεμιέρα της με 3-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ) η Μπάγερν Μονάχου υπέταξε με 2-0 την Μπενφίκα στην Λισσαβώνα. Ο Λεβαντόβσκι άνοιξε το σκορ στο 10' με σουτ μέσα από την περιοχή σκοράροντας για 8η διαδοχική σεζόν στη διοργάνωση ενώ το τρίποντο "κλείδωσε" για τους Βαυαρούς με το γκολ του Ρενάτο Σάντσες στο 54', το οποίο δεν το πανηγύρισε από σεβασμό στην πρώην ομάδα του και χειροκροτήθηκε θερμό από το κοινό των "αετών"

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Τζέντσον, Σάλβιο, Τσέρβι, Πίτσι, Σεφέροβιτς
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Χούμελς, Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Σάντσες
Γκολ:  10' Λεβαντόβσκι, 54' Ρενάτο Σάντσες
Ομιλος F:


Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν 1-2


Βόμβα μεγατόνων είχαμε στο Μάντσεστερ, με την Σίτι του Γκουαρδιόλα να γνωρίζει οδυνηρή ήττα από την Λιόν με σκορ 2-1! Οι "λιονέ" προηγήθηκαν στο σκορ στο 26' με σουτ του Κορνέτ μέσα από την περιοχή (εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ντελφ) και διπλασίασαν τα τέρμά τους με τον Φεκίρ στο 43'. με τους "πολίτες" να πιέζουν στο δέυτερο ημιχρονο αλλά να μην πετυχαίνουν κάτι περισσότερο από το να μειώσουν σε 2-1 με τον Μπερνάντο Σίλβα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Στέρλινγκ, Γκιουντογκάν, Λαπόρτ, Ντελφ, Μπερνάντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκαμπριέλ Ζεζούς
ΛΙΟΝ: Λόπες, Ραφαέλ, Μαρσέλο, Ντινέιρ, Αουάρ, Ντεπάι, Φεκίρ, Μεντί, Σεΐκ, Κορνέτ, Εντομπελέ
Γκολ: 67' Μπερνάντο Σίλβα / 26' Κορνέτ, 43' Φεκίρ
Σαχτάρ - Χόφενχαϊμ 2-2

Η Χόφενχαϊμ έκανε το ντεμπούτο της στο Champions League και.. ζημιά στη Σαχτάρ καθώς απέσπασε ισοπαλία (2-2) στο Χάρκοβο από την ουκρανική ομάδα.

'Hταν κοντά στο να φύγει από το Χάρκοβο με τη μεγάλη νίκη, αλλά ακόμη και η ισοπαλία είναι επιτυχία για τη Χόφενχαϊμ. Στο πρώτο της ματς στο Champions League είχε ν' αντιμετωπίσει την "μπαρουτοκαπνισμένη" Σαχτάρ. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά η ομάδα από το Ντόνετσκ είχε τις ευκαιρίες να φθάσει στην ολική ανατροπή. Δεν τα κατάφερε όμως. Συνεχίστηκε έτσι η παράδοση της Σαχτάρ να φέρνει ισοπαλίες με γερμανικές ομάδες. Αυτή ήταν η έκτη στα τελευταία ισάριθμα ματς.
Μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Φλόριαν Γκριλιτς άνοιξε το σκορ. 'Ήταν ο ιδανικός αιφνιδιασμός από τους Γερμανούς, με τον Γκρίλιτς να εφορμεί από το χώρο του κέντρου και να παίζει το 1-2 με τον Μπίτενκουρτ, για να μπει στη μεγάλη περιοχή και με σκαφτό πλασέ να νικά τον Πιατόβ!
Η ομάδα από το Ντόνετσκ έφθασε σχετικά γρήγορα στην ισοφάριση. Στο 28ο λεπτό, ο Ισμαΐλι έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τα αριστερά, "αδειάζοντας" τη μισή άμυνα της Χόφενχαϊμ, πριν νικήσει τον Μπάουμαν με φοβερό φαλτσαριστό σουτ.
Κι όμως οι Γερμανοί, κατάφεραν να τελειώσουν το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα! Ήταν το 38' και η εκτέλεση κόρνερ, ο Πιατόβ έπιασε αέρα και ο Νορβηγός αμυντικός μέσος Νόρντβαϊτ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.
Όσο περνούσε η ώρα, η Χόφενχαϊμ ήταν έτοιμη να φύγει από το "OSK Metalist Stadion" του Χαρκόβου με τη μεγάλη νίκη-έκπληξη, αλλά "μίλησε" η εμπειρία των Ουκρανών. Ο Μαϊκόν στο 81ο λεπτό με τρομερό ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπάουμαν.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΣΑΧΤΑΡ (Πάουλο Φονσέκα): Πιατόβ, Μπούτκο, Χοχολάβα, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Αλάν Πάτρικ (76' Μαϊκόν), Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Μπόλμπατ (57' Κοβαλένκο), Ζούνιορ Μοράες.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Μπάουμαν, Νόρντβαϊτ, Φογκτ, Πος, Καντεράμπεκ, Γκρίλιτς, Σουλτς, Μπίτενκουρτ (64' Ντεμιρμπάι), Σάλαϊ (75' Ζουμπέρ), Κράμαριτς (85' Νέλσον), Ζοέλιντον.  
Γκολ: 27' Ισμαΐλι, 81' Μαϊκόν / 6' Γκρίλιτς, 38' Νόρντβαϊτ
Ομιλος G:
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα 3-0
Τι και αν έχασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο το περασμένο καλοκαίρι; Η Ρεάλ Μαδρίτης με την αύρα των τριών σερί Champions League και των τεσσάρων κατακτήσεων την τελευταία πενταετία υπέταξε με 3-0 την Ρόμα και άρχισε με το δεξί τη φετινή της περιπέτεια. Ο Ίσκο έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 45' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μπέιλ "χτύπησε" στο 58' με διαγώνιο σουτ και ο Μαριάνο στις καθυστερήσεις με ασύλληπτο φαλτσαριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μανωλά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Κρόος, Μπενζεμά, Μόντριτς, Μπέιλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Ίσκο
ΡΟΜΑ: Όλσεν, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κολάροβ, Ζανιόλο, Ενζονζί, Ντε Ρόσι, Ελ Σααραουί, Τζέκο, Ουντέρ
Γκολ:  45' Ίσκο, 58' Μπέιλ, 92' Μαριάνο

Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2

Δυνατές συγκινήσεις έζησαν και όσοι βρέθηκαν στο Πλζεν για τον αγώνα της Βικτόρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ του Κρμέντσικ αλλά να μη φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο φινάλε. Ο Σαλόφ στο 49' ξαναέβαλε τους Ρώσους στο παιχνίδι και στο 95' έσωσαν την παρτίδα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλάσιτς.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Χούμπνικ, Χοράβα, Λιμπέρσκι, Κόπιτς, Ρέζνικ, Κρμέντσικ, Χροσόβσκι, Κόβαρικ, Κόλαρ, Πέρνιτσα
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Τσερνόβ, Βλάσιτς, Τσαλόβ, Τζαγκόεβ, Ναμπάμπκιν, Εφρέμοβ, Μπίγιολ, Μπεκάο, Ομπλιακόβ
Γκολ:  29', 41' Κρμέντσικ / 49' Σαλόφ, 95' (πεν.) Βλάσιτς
Ομιλος H:

Βαλένθια – Γιουβέντους 0-2

Το ματς στο "Μεστάγια" μετατράπηκε σε εφιάλτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 29ο λεπτό καθώς μετά από αψιμαχία που είχε με τον Μουρίγιο τον χτύπησε εκτός φάσης και ο διαιτητής Μπριχ του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα (Δείτε το VIDEO). Στην πρώτη του λοιπόν συμμετοχή με την Γιουβέντους στο Champions League, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποβλήθηκε για πρώτη φορά σε 154 συνολικά συμμετοχές του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλόγική διοργάνωση. Παρά το γεγονός αυτό όμως η ομάδα του Αλέγκρι δεν έχασε την ψυχραιμία της (ο ίδιος ο Ρονάντο αποχώρησε εκνευρισμένος και βούρκωσε πηγαίνοντας στη φυσούνα) και με τον Πιάνιτς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 45' και στο 51' πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Στσέσνι μάλιστα απέκρουσε και πέναλτι του Παρέχο στις καθυστερήσεις, στερώντας από τους Βαλενθιάνους το γκολ της τιμής...
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Βέθο, Παουλίστα, Μουρίγιο, Γκαγιά, Παρέχο, Βας, Σολέρ, Γκέδες, Ροδρίγο, Μπατσουαγί
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:  Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς
Γκολ:  45' (πεν.), 51' (πεν.) Πιάνιτς
Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Ο Πολ Πογκμπά και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και τα σενάρια θέλουν τον Γάλλο να "ψάχνεται" για να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, όμως το βράδυ της Τετάρτης έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Ουσιαστικά ο Πογκμπά "καθάρισε" την Γιουνγκ Μπόις καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (το πρώτο με εκπληκτικό σουτ, το δεύτερο με πέναλτι) και ήταν ο δημιουργός του τρίτου, με τον Μαρσιάλ να αναλαμβάνει το ρόλο του εκτελεστή για τους "κόκκινους διαβόλους".

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Φον Μπάλμοος, Εμπαμπού, Καμαρά, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Σόου, Σανογκό, Φάσναχτ, Σουλεϊμάνι, Οαρό, Ασαλέ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ:  Ντε Χέα, Λίντελοφ, Πογκμπά, Λουκακού, Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Σμόλινγκ, Φρεντ, Νταλό, Σο, Μάτιτς
Γκολ:  35', 44' (πεν.) Πογκμπά, 66' Μαρσιάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου