Τελευταία Νέα

16/10/18

Τα αποτελέσματα της 4ης Aγωνιστικής του Nations League!

Η Γερμανία βρήκε το πρώτο της γκολ στο Nations League με τον Κρόος όμως δεν στάθηκε αρκετό, με τον Γκριεζμάν να σκοράρει δις και να επιτρέπει στην Γαλλία να αγκαλιάσει την πρωτιά στον όμιλο.Η Αγγλία έκανε το τέλειο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ και πανηγύρισε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Ισπανίας όπου την κρατάει όρθια στη μάχη της κορυφής στο Nations League.Η Ιταλία ήταν πολύ καλύτερη κόντρα στην Πολωνία στο Χορζόφ και έφτιαξε σωρεία ευκαιριών (δύο δοκάρια) για να έρθει τελικά η λύτρωση με γκολ στο 92' με τον Μπιράγκι. Σημαντικές νίκες για Ισραήλ & Μαυροβούνιο.Η Ρωσία ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του ματς με την Τουρκία και επικράτησε με 2-0, με τον Τσερίσεβ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με υπέροχο γκολ στο 77'. Ισόπαλα τα Φερόε-Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν-Μάλτα.
Δύο χρόνια μετά το ραντεβού τους στα ημιτελικά του Euro 2016, Γαλλία και Γερμανία αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της League A του Nations League και το φινάλε είχε την ίδια κατάληξη.
Τότε, ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε χαρίσει στους "τρικολόρ" την πρόκριση στον τελικό με δύο δικά του γκολ ενώ τώρα "μίλησε" και πάλι υπογράφοντας μία σπουδαία ανατροπή για τους παγκόσμιους πρωταθλητές.
Ο Τόνι Κρόος είχε ανοίξει το σκορ για τα "πάντσερ" στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Σανέ όταν μετά από γύρισμα της μπάλας αυτή βρήκε στο χέρι του Κιμπέμπε), ωστόσο το πρώτο γκολ τους στο Nations League δεν έφτανε για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στο Παρίσι.
Και αυτό γιατί στο 62' ήρθε η ισοφάριση με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά του φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ ο ίδιος παίκτης στο 79' νίκησε τον Νόιερ από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που είχε υποδείξει λανθασμένα ο διαιτητής Μάζιτς μετά από πτώση του Ματουιντί στη μεγάλη περιοχή.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ντεσάμπ (κυρίαρχη στο δεύτερο μέρος όπου πίεσε ασφυκτικά την ομάδα του Λεβ) έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλο και αγκάλιασε την πρωτιά ενώ στον αντίποδα η Γερμανία έμεινε στον 1 πόντο και βλέπει κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού στην League B.

Πάλεψε, έπαιξε επιθετικά, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και τελικά δικαιώθηκε. Η εθνική Ιταλίας παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο "Stadion Slaski" του Χορζόφ κόντρα στην Πολωνία και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε τον έλεγχο, για να χρειαστεί να περιμένει όμως μέχρι τις καθυστερήσεις για να έρθει η λύτρωση με τον Κριστιάνο Μπιράγκι.
Οι "ατζούρι", που παρατάχτηκαν με τους Ινσίνιε, Μπερναρντέσκι και Κιέζα ως επιθετική τριπλέτα, είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο ημίωρο (το πρώτο πριν καν συμπληρωθούν 60 δευτερόλεπτα αγώνα από τον Ζορζίνιο και το δεύτερο από τον Ινσίνιε στο 30') και ο Στσέσνι χρειάστηκε να προβεί σε σωτήριες αποκρούσεις σε προσπάθειες των Ζορζίνιο, Κιελίνι και Φλορέντσι, με τον Ντοναρούμα στον αντίποδα να μένει θεατής.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πολωνοί είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Γκροσίτσκι (απέκρουσε ο Ντοναρούμα) και Μίλικ (πήρε το ριμπάουντ αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή ήταν απελπιστικά άστοχο), παρόλα αυτά η ομάδα που είχε και πάλι τις περισσότερες και πιο "καθαρές" ευκαιρίες για γκολ ήταν η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η αναποτελεσματικότητα των "ατζούρι" στην τελική προσπάθεια δεν τους επέτρεψε να βρουν το στόχο στα 90 λεπτά όμως στο φινάλε η επιμονή τους ανταμείφθηκε με τον Μπιράγκι, που με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ, υπέγραψε το 1-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων που τους χάρισε τη νίκη (από τα 11 τελευταία γκολ τους, τα 7 έχουν επιτευχθεί στις καθυστερήσεις).
Το αποτέλεσμα αυτό έστειλε την Πολωνία στην League B του Nations League, ενώ στον αντίποδα η Ιταλία έχει μπροστά της τον "τελικό" με την Πορτογαλία στις 17 Νοεμβρίου (εντός έδρας), με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρωτιά στον 3ο όμιλο της League A του Nations League.
Όσον αφορά στα άλλα βραδινά ματς, το Ισραήλ (βασικός ο Μπίμπαρς Νάτχο) επιβλήθηκε 2-0 της Αλβανίας και ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου της League C ενώ για τον 4ο όμιλο της League C, το Μαυροβούνιο θριάμβευσε με 4-1 στην Λιθουανία και σκαρφάλωσε στην 2η θέση, έχοντας έναν πόντο λιγότερο από την Σερβία.
Ρωσία και Τουρκία αναμετρήθηκαν στο "Fisht Stadium" του Σότσι για τον 2ο ομίλο του League B στο Nations League και εκεί η ομάδα του Τσερτσέσοβ έδειξε πως είναι το αφεντικό, καθώς με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη με 2-0.
Ο Νοϊστάντερ με σουτ μέσα από την περιοχή με το δεξί νίκησε τον Μπολάτ στο 20' και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Ρωσίας ενώ στο 77' ο Τσερίσεβ "τελείωσε" την ομάδα του Μιρτσεά Λουτσέσκου με εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση μετά από γύρισμα από τα δεξιά.
Χωρίς νικητή έληξαν τα δύο ματς που έλαβαν χώρα την ίδια ώρα για τον 3ο όμιλο του League D (για την 4η αγωνιστική), με τα Νησιά Φερόε να αναδεικνύονται ισόπαλα 1-1 με το Κόσοβο και το Αζερμπαϊτζάν να φέρνει το ίδιο αποτέλεσμα απέναντι στην Μάλτα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Γαλλία - Γερμανία 2-1 (62', 79' (πεν.) Γκριεζμάν / 14' πεν. Κρόος)
Ιρλανδία - Ουαλία 0-1 (58' Γουίλσον)
Ουκρανία - Τσεχία 1-0 (43' Μαλινόβσκι)
Νορβηγία - Βουλγαρία 1-0 (31' Μοχάμεντ Ελιουνούσι)
Σλοβενία - Κύπρος 1-1 (83' Σκούμπιτς / 37' Παπουλής)
Γιβραλτάρ - Λιχτενστάιν 2-1 (61' Καμπρέρα, 66' Τσιπολίνα / 15' Σαλάνοβιτς)

Λετονία - Γεωργία 0-3 (8' Κανκάβα, 29' Γκβίλια, 61' Τσακβετάτζε)
Ισπανία - Αγγλία 1-3 (58' Αλκάθερ / 16' 38' Στέρλινγκ, 30' Ράσφορντ)
Ισλανδία - Ελβετία 1-2 (81' Φινμπόγκασον / 52' Σεφέροβιτς, 67' Λανγκ)
Φινλανδία - Ελλάδα 2-0 (46' Σόιρι, 89' Καμαρά)
Εσθονία - Ουγγαρία 3-3 (20' Λουτς, 70' Πικ, 79' Άνιερ / 24' Νάγκι, 54' 81' Ζάλαϊ)
Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Βόρεια Ιρλανδία 2-0 (27' 73' Τζέκο)
Λευκορωσία - Μολδαβία 0-0
Λουξεμβούργο - Σαν Μαρίνο 3-0 (4' Τούρπελ, 65' Σινάνι, 73' Τιλ)
Πολωνία - Ιταλία 0-1 (92' Μπιράγκι)
Ισραήλ - Αλβανία 2-0 (8' Χέμεντ, 83' Σαμπά)
Λιθουανία - Μαυροβούνιο 1-4 (88' Μπαράβκας / 10' 45' Μουγκόσα, 35' Καπίτοβιτς, 86' Ζόριτς)
Ρωσία - Τουρκία 2-0 (20' Νοϊστάντερ, 77' Τσερίσεβ)
Νησιά Φερόε - Κόσοβο 1-1 (51' Γένσεν - 9' Ράσικα)
Αζερμπαϊτζάν - Μάλτα 1-1 (53' Αμπντουλαγιέφ / 37' Μουσκάτ)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:



LEAGUE A (Group 1)
1. Γαλλία 7 (3)
2. Ολλανδία 2 (2)
3. Γερμανία 1 (3)

LEAGUE B (Group 1)
1. Ουκρανία 9 (3)
2. Τσεχία 3 (3)
3. Σλοβακία 0 (2)

LEAGUE B (Group 4)
1. Ουαλία 6 (3)
2. Δανία 4 (2)
3. Ιρλανδία 1 (3)

LEAGUE C (Group 3)
1. Νορβηγία 9 (4)
2. Βουλγαρία 9 (4)
3. Κύπρος 4 (4)
4. Σλοβενία 1 (4)

LEAGUE D (Group 1)
1. Γεωργία 12 (4)
2. Καζακστάν 5 (4)
3. Λετονία 2 (4)
4. Ανδόρα 2 (4)

LEAGUE D (Group 4)
1. ΠΓΔΜ 9 (4)
2. Αρμενία 6 (4)
3. Γιβραλτάρ 6 (4)

4. Λιχτενστάιν 3 (4)

LEAGUE A (Group 2)
1. Ελβετία 6 (3)
2. Βέλγιο 6 (2)
3. Ισλανδία 0 (3)

LEAGUE A (Group 4)
1. Ισπανία 6 (3)
2. Αγγλία 4 (3)
3. Κροατία 1 (2)

LEAGUE B (Group 3)
1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 9 (3)
2. Αυστρία 3 (2)
3. Βόρεια Ιρλανδία 0 (3)

LEAGUE C (Group 2)
1. Φινλανδία 12 (4)
2. Ελλάδα 6 (4)
3. Ουγγαρία 4 (4)
4. Εσθονία 1 (4)

LEAGUE D (Group 2)
1. Λουξεμβούργο 9 (4)
2. Λευκορωσία 8 (4)
3. Μολδαβία 5 (4)
4. Σαν Μαρίνο 0 (4)

LEAGUE A (Group 3)
1. Πορτογαλία 6 (2)
2. Ιταλία 4 (3)
3. Πολωνία 1 (3)

LEAGUE C (Group 1)
1. Ισραήλ 6 (3)
2. Σκωτία 3 (2)
3. Αλβανία 3 (3)

LEAGUE C (Group 4)
1. Σερβία 8 (4)
2. Μαυροβούνιο 7 (4)
3. Ρουμανία 6 (4)
4. Λιθουανία 0 (4)

LEAGUE B (Group 2)
1. Ρωσία 7 (3)
2. Τουρκία 3 (3)
3. Σουηδία 2 (2)

LEAGUE D (Group 3)
1. Κόσοβο 8 (4)
2. Αζερμπαϊτζάν 6 (4)
3. Νησιά Φερόε 4 (4)
4. Μάλτα 2 (4)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:


ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπέμπε, Ερνάντες, Πογκμπά, Καντέ, Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ματουιντί, Ζιρού.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ, Σουέλε, Χούμελς, Σουλτζ, Κέρερ, Κίμιχ, Κρόος, Σανέ, Βέρντερ, Γκνάμπρι.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Καραβάεβ, Μπούρντα, Ρακίτσκι, Ματβιγένκο, Γιαρμολένκο, Μάρλος, Στεπανένκο, Μαλινόβσκι, Κονοπλιάνκα, Γιάρεμτσουκ.
ΤΣΕΧΙΑ: Παβλένκα, Σελάσιε, Σελούστκα, Μπράμπεκ, Νόβακ, Παβέλκα, Μπάρακ, Βίντρα, Ντόκαλ, Γιάνκτο, Σικ.
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ράντολφ, Κέοφ, Ντάφι, Λονγκ, Ντόχερτι, Κρίστι, Άρτερ, Χέντρικ, ΜακΚλιν, Ρόμπινσον, Ο'Μπράιεν.
ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Ρόμπερτς, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Σμιθ, Άλεν, Γουίλσον, Μπρουκς, Λόρενς, Ρόμπερτς.
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρστεϊν, Ελαμπντελαουί, Νόρντβεϊτ, Ρόστεντ, Αλεσάμι, Γιόχανσεν, Σέλναες, Χένρικσεν, Μοχάμεντ Ελιουνούσι, Κινγκ, Ταρίκ Ελιουνούσι.
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ίλιεφ, Χορμπαντζίνσκι, Μποντούροφ, Μποζίκοφ, Μπανταλόφσκι, Νεντέλεφ, Κοσταντίνοφ, Σλάβτσεφ, Ζάνεφ, Ντεσπόντοφ, Ποπόφ.
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μπέλεκ, Σκούμπιτς, Μίτροβιτς,  Μεβλίχα, Τζόκιτς, Κρνιλγκόχ, Κρχιν, Ίλιτσιτς, Ζάτς, Μπέζτζακ, Μπέριτς.
ΚΥΠΡΟΣΠαναγή, Μερκής, Σιέλης,Τζέισον, Βασιλείου, Κούσουλος,, Αρτυματάς, Μαργκάσα, Παπουλής, Κάστανος, Σωτηρίου.
ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Ζούλεβς, Ζαγκοντίνσκις, Ντούμπρα, Μαξιμένκο, Φέρτοβς, Ταράσοβς, Τσιγκάνικς, Ράκελς, Καρασάουσκς, Γκουτκόβσκις.
ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Ντβάλι, Κάσια, Κοτσολάβα, Κακαμπάτζε, Τσακβετάτζε, Κβεκβεσκίρι, Κανκάβα, Μερεμπασβίλι, Γκβίλια, Καζαϊσβίλι.
ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Γκόλντγουιν, Ρόι Τσιπολίνα, Πονς, Καμπρέρα, Κασιάρο, Λουίς Τσιπολίνα, Ολιβέρο, Σέρτζεντ, Γουόκερ, Μπάρντον, Ερνάντεζ.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Μπέντζαμιν Μπούσελ, Εμπέρλε, Κάουφμαν, Πολβερίνο, Βίζερ, Γκόπελ, Μέιερ, Χάσλερ, Μάρσελ Μπούσελ, Σαλάνοβιτς, Γκούμπσερ.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Κανέρβα): Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι (86' Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν (91' Καργιαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι (12' Σκραμπ).

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος (46' Τζαβέλλας), Μανωλάς, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (73' Κουλούρης), Μπακασέτας (55' Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Τζόνι, Ράμος, Νάτσο, Μ.Αλόνσο, Τιάγκο, Μπουσκέτς, Σαούλ (57' Αλκάθερ), Ασένσιο, Ροντρίγκο (73' Μοράτα), Άσπας (57' Θεμπαγιος).
ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Τρίπιερ, Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γκόμεζ, Μαγκουάιρ, Μπάρκλεϊ, Γουίνκς, Κέιν, Στέρλινγκ, Ράσφορντ.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ρούναρσον, Έγιολφσον, Άρνασον, Σίγκουρντσον, Σαέβαρσον, Γκούμουντσον, Σιγκούργιονσον, Μπιάρνασον, Τράουστασον, Σίγκουρντσον, Φινμπόγκασον.
ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λανγκ, Ελβέντι, Σάερ, Ροντρίγκες, Φράουλερ, Τζάκα, Ζακαρία, Ζούμπερ, Σακίρι, Σεφέροβιτς.
ΕΣΘΟΝΙΑ: Άκσαλου (43' Λέπμετς), Τενίστε, Μπαράνοβ, Μετς, Ταμ, Πικ, Λουτς, Αντόνοβ, Βασίλιεβ, Ογιάμα, Ανιέρ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκούλασι, Μπάρατ, Όρμπαν, Κάνταρ, Λόβρεντσικς, Ντόμινικ Νάγκι, Κόβατς, Κλαϊνχάισλερ, Άνταμ Νάγκι, Σάλαϊ, Ζάλαϊ.
ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Σέχιτς, Βράνιες, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Τσίβιτς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Σάριτς, Βίσκα, Τζέκο, Ντούλγεβιτς.
ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ-Φάρελ, ΜακΝερ, Κάθκαρτ, Τζόνι Έβανς, Λιούις, Ντέιβις, Νόργουντ, Σαβίλ, Κόρι Έβανς, Ντάλας, Μπόις.
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Γκορμπούνοβ, Πολιάκοβ, Μαέβσκι, Μαρτίνοβ, Σιβάκοβ, Ρίος, Κίσλιακ, Στάσεβιτς, Κέντις, Σάροκα, Κοβάλεβ.
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Κοσέλεβ, Γιάρνταν, Πόσμακ, Επουρεάνου, Ρεάμπτσιουκ, Γκάτκαν, Καρπ, Γκινσάρι, Αντόνιουτς, Ιονίτα, Νταμάσκαν.
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Σον, Γιανς, Τσάνοτ, Μάρτινς, Γιάενις, Όλιβερ Τιλ, Μπαρέιρο, Φίλιπς, Σινάνι, Βίνσεντ Τιλ, Τούρπελ.
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μπενεντετίνι, Τσεζαρίνι, Φάμπιο Βιταϊόλι, Σιμοντσίνι, Γκραντόνι, Γκασπερόνι, Γκολινούτσι, Τζάρντι, Μουλαρόνι, Ματέο Βιταϊόλι, Τομασίνι.
ΠΟΛΩΝΙΑ: Στσέσνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Ρέκα (88' Γέντρζετσουκ), Σιμάνσκι (46' Γκροσίτσκι), Γκοράλσκι, Λινέτι (46' Μπλαστσικόβσκι), Ζελίνσκι, Μίλικ, Λεβαντόβσκι
ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Φλορέντσι (84' Πιτσίνι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπιράγκι, Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Μπερναρντέσκι (81' Λαζάνια), Ινσίνιε, Κιέζα.
ΙΣΡΑΗΛ: Χάρας, Ντάσα, Γέινι, Τίμπι (46' Τζέντεκ), Μπεν Χάρας, Ταουάτα (77' Χαμπάσι), Πέρετζ, Νάτχο, Καγιάλ, Ντάμπουρ, Χέμεντ (66' Σαμπά).
ΑΛΒΑΝΙΑ: Στρακόσα, Μπάσα (46' Λίλαι), Χίσαϊ, Τζιμσίτι, Μάβραϊ, Μπίνακου, Ούζουνι, Μεμούσαϊ, Τζάκα, Μπάλαϊ (73' Βριόνι), Γκρέζντα.
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Σέτκους, Μπαράβικας, Γιανουσέβσκις, Κλιμαβίτσιους, Μπορόβσκι, Βορομπιόβας (46' Κούκλις), Ζούλπα, Σλίβκα, Τσέρνιτς (49' Πετραβίτσιους), Νοβίκοβας, Βάλσκις (79' Καζλάουσκας).
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Πέτκοβιτς, Στόικοβιτς (87' Ραντούνοβιτς), Κοπίτοβιτς, Σίμιτς, Τομάσεβιτς, Κόσοβιτς, Στσέκιτς, Βέσοβιτς (56' Ζόριτς), Ίβανιτς, Γιόβοβιτς (73' Μπετσίραϊ), Μουγκόσα.
ΡΩΣΙΑ: Γκιλιέρμε, Φερνάντες, Νοϊστάντερ, Τζικίγια, Καντριάσοφ, Γκαζίνσκι, Ζόμπνιν, Ιόνοβ (82' Καμπόλοβ), Γκολόβιν (90' Πόλοζ), Κουζιάεβ (71' Τσερίσεβ), Τζούμπα.
ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπολάτ, Σελίκ, Αζίζ, Σογιούντσου, Καλντιρίμ (75' Μπαϊράμ), Τεκντεμίρ (62' Οζκάν), Γιοκουσλού, Ουντέρ, Οζιακούπ (84' Μάλι), Τσαλχάνογλου, Τοσούν.
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγεφ, Μεντβέντεφ, Μαμάντοφ (46' Καλιτζάντε), Γκουσεινόφ, Πασάεφ, Γκαράγεφ, Αλμέιδα, Μαντάτοφ (77' Ιμπαμβερντίγεφ), Ναζάροφ, Αμπντουλάγεφ, Νταντάσοφ.
ΜΑΛΤΑ: Χογκ, Μποργκ, Άγκιους, Καμιλέρι, Εμπόνγκ, Μούσκατ (70' Μπρίφα), Φενές, Τζεράφα, Κορμπαλάν, Σκέμπρι (86' Φαρούτζια), Εφιόνγκ (82' Γκρετς).
ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Μπάλντβισον, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Ντάβιντσεν, Ρόλαντσον, Φαερόε, Χάνσον, Γένσεν, Χέντρικσον (83' Βάτνσνταλ), Έντμουντσον (68' Όλσεν).
ΚΟΣΟΒΟ: Ουκάνι, Βογβόντα, Ραχμάνι, Νταλκού, Αλίτι, Βότσα (54' Χαλίμι), Σάλα, Ζέγκροβα (74' Ζένελι), Μπερίσα, Ράσικα (90' Μουρίκι), Νούιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου