Τελευταία Νέα

11/10/18

Ολυμπιακός - Αήττητος Σπάτων 7-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Ολυμπιακός νίκησε 7-1 τον Αήττητο Σπάτων σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ρέντη. Σκόρερ για τους "ερυθρόλευκους" οι Μάνος, Γκερέρο (2), Ποντένσε (2), Βρουσάι και Τουρέ.
Τον Αήττητο Σπάτων υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, καθώς έχει διακοπεί η δράση σε εγχώριες και διεθνείς διασυλλογικές διοργανώσεις λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.
Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 7-1 τον Αήττητο. Ο Δημήτρης Μάνος άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο γκολ του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου για το 2-0 και 3-0, αντίστοιχα.
Ο Μάριος Βρουσάι διεύρυνε το προβάδισμα του Ολυμπιακού σε 4-0 κι ο Ντανιέλ Ποντένσε με δύο γκολ σε 6-0. Η ομάδα των Σπάτων, στην οποία είναι τεχνικός ο Σούλης Παπαδόπουλος, μείωσε με γκολ του Δημήτρη Ματσούκα σε 6-1, ενώ ο Γιαγιά Τουρέ με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (7-1) της νίκης των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, τον Πάρντο σε θέση δεξί μπακ, τον Τουρέ ως κόφτης, ενώ από τους παίκτες της πρώτης ομάδας έπαιξαν επίσης οι Μιράντα, Κούτρης, Ναούελ, Ποντένσε, Βρουσάι, Μάνος και Γκερέρο. Έπαιξαν επίσης και πολλοί παίκτες από την ομάδα Νέων του Θρύλου.
Για τον Αήττητο Σπάτων έπαιξαν οι: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Σταματάκης, Ματσούκας, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Γροντής, Ηρακλής, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Γεωργακόπουλος, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Χριστοφιλέας, Νηκλιτσιώτης, Χαντί, Κόκκορης, Κατσάρας, Χατζηιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου