Τελευταία Νέα

11/12/18

Τα αποτελέσματα των 6ων ματς των ομίλων Α,B,C και D του Champions League!


Τα αποτελέσματα των 6ων ματς των ομίλων Α,B,C και D του Champions League!



Η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 τη Νάπολι με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και προκρίθηκε στους 16 του Champions League, μαζί με την Παρί Σεν-Ζερμέν η οποία πέρασε (1-4) από το Βελιγράδι. Η Ίντερ "αυτοκτόνησε", έμεινε στο 1-1 με την Αϊντχόφεν και η πρόκριση πήγε στην Τότεναμ που έφυγε με το ίδιο σκορ από το "Camp Nou".Η Γαλατάσαράι συνεχίζει στο Europa League παρά την εντός έδρας ήττα (2-3) από την Πόρτο, καθώς η Σάλκε νίκησε (1-0) τη Λοκομοτίβ. Πρώτοι οι "δράκοι", δεύτεροι οι "βασιλικοί μπλε" συνεχίζουν στο Champions League. 

Ομιλος A:
Μονακό - Ντόρτμουντ 0-2
Ντόρτμουντ και Ατλέτικο είχαν ήδη προκριθεί στους 16 του Champions League. Αυτό που διακυβεύτηκε ήταν η πρωτιά του ομίλου και κατέληξε στους Γερμανούς. Η ομάδα από τη Βεστφαλία έφυγε με τη νίκη από το Πριγκιπάτο, καθώς επικράτησε 1-0 της ουραγού του ομίλου χάρη στο γκολ του Ραφαέλ Γκερέιρο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΟΝΑΚΟ: Μπενάλιο, Μπιανκόνε (78' Σερανό), Γκλικ, Μπαντιασιλέ, Ράγκι, Χένρικς, Τίλεμανς, Μπενασέρ, Μασενγκό (69' Τουράμ-Ιλιάν), Ντιόπ, Φαλκάο (64' Σιλά).
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτζ, Χακίμι, Τόπρακ, Ντιαλό, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Νταχούντ (76' Βολφ), Πούλισιτς, Γκέτσε, Γκερέιρο (90'+2' Γκόμεθ), Φιλίπ (79' Πάκο Αλκάθερ).
Μπριζ - Ατλέτικο 0-0
Αντίθετα, οι "κολτσονέρος" έμειναν στο 0-0 στο Μπριζ με την τοπική ομάδα και μοιραία συμβιβάστηκαν με τη δεύτερη θέση. Οι Βέλγοι έτσι κι αλλιώς γνώριζαν από πριν ότι θα συνέχιζαν στο Europa League.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΠΡΙΖ: Χόρβατ, Πουλέν, Μεχελέ, Ντενσβίλ, Φόρμερ, Αμραμπάτ, Νακάμπα, Βανάκεν (90'+1' Ριτς), Ενγκονζέ (69' Πέρες), Οπεντά (74' Σχρίβερς), Ουέσλεϊ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Άριας, Γκοντίν, Μοντέρο Ρούμπιο, Σαούλ, Λεμάρ (61' Βιτόλο), Ροντρίγο, Πάρτεϊ (69' Κάλινιτς), Κόκε, Ζέλσον Μαρτίνς (60' Κορέα), Γκριεζμάν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:


Μπριζ - Ατλέτικο 0-0
Μονακό - Ντόρτμουντ 0-2 (15', 88' Ραφαέλ Γκερέιρο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Ντόρτμουντ 13 (10:2)
2. Ατλέτικο 13 (9:6)
3. Μπριζ 6 (6:5)
4. Μονακό 1 (2:14)
Ομιλος B:
Μπαρτσελόνα - Τότεναμ 1-1
Tι κι αν ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, παρέταξε αρκετούς αναπληρωματικούς στο αρχικό σχήμα (Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα δεν ξεκίνησαν); Οι "μπλαουγκράνα" άνοιξαν το σκορ κόντρα στην Τότεναμ.
Το γκολ για την ομάδα της Βαρκελώνης ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος μπορεί να είναι επιρρεπής (την Κυριακή έφθασε στην προπόνηση με δίωρη καθυστέρηση), αλλά εντός αγωνιστικών χώρων διαπρέπει κι επιβεβαιώνει την αγωνιστική του άνοδο. Γι' αυτό και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα του επέβαλε πρόστιμο άνω των 100.000 ευρώ και δεν τον απέκλεισε. Οι Λονδρέζοι απείλησαν εις διπλούν με τον Λούκας Μόουρα, δεν έφθαναν στην ισοφάριση. Και το κατάφεραν με τον Βραζιλιάνο στο 85ο λεπτό.Πήραν, μάλιστα, ολλανδικό "δώρο" από το Μιλάνο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Σεμέδο, Βερμάλεν, Λενγκλέ, Μιράντα, Ράκιτιτς (46' Μπουσκέτς), Αλενιά, Αρτούρ, Μουνίρ (63' Μέσι), Ντεμπελέ (76' Ντένις Σουάρεθ), Κοουτίνιο.
ΤΟΤΕΝΑM: Λορίς, Ουόκερ-Πίτερς (61' Λαμέλα), Αλντερβάιρελντ, Βερντόνχεν, Ρόουζ, Γουίνκς (83' Γιορέντε), Σισοκό, Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον (71' Λούκας Μόουρα), Κέιν.
Ίντερ - Αϊντχόφεν 1-1
Ο Ίρβινχ Λοσάνο άνοιξε το σκορ επί της Ίντερ. Οι "νερατζούρι" ισοφάρισαν με τον Ικάρντι, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης - πρόκρισης. Απίθανη "αυτοκτονία" για τους "νερατζούρι", οι οποίοι φάνηκαν ασυνεπείς στο ραντεβού τους.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα (Λαουτάρο Μαρτίνες), Καντρέβα (56' Κεϊτά), Μπρόζοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο, Πολιτάνο (83' Βρσάλκο), Ικάρντι, Πέρισιτς.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Ντούμφρις, Σένσμπουρι, Βίρχεφερ, Ανχελίνιο, Ροσάριο, Χέντριξ, Λοσάνο (90'+5' Περέιρο), Γκουτιέρες (65' Σαντιλέκ), Μπέρχβιν (71' Μάλεν), Ντε Γιονγκ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:


Μπαρτσελόνα - Τότεναμ 1-1 (7' Ντεμπελέ / 85' Λούκας Μόουρα)
Ίντερ - Αϊντχόφεν 1-1 (73' Ικάρντι / 13' Λοσάνο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Μπαρτσελόνα 14 (14:5)
2. Τότεναμ 8 (9:10)
3. Ίντερ 8 (6:7)
4. Αϊντχόφεν 2 (6:13)

Ομιλος C:


Λίβερπουλ - Νάπολι 1-0
Συγκλονιστικό ήταν το πρώτο σκέλος της τελευταίας έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η Λίβερπουλ προκρίθηκε με το 1-0 επί της Νάπολι κι ακολούθησε την Παρί Σεν-Ζερμέν στους 16, ενώ η Τότεναμ πήρε την πρόκριση με την ισοπαλία στη Βαρκελώνη, καθώς η Ίντερ "αυτοκτόνησε" κι έμεινε ισόπαλη με την Αϊντχόφεν στο Μιλάνο.
Ένα γκολ και τη νίκη ήθελε η Λίβερπουλ απέναντι στη Νάπολι για να πάρει την πρόκριση. Και το πέτυχε. Μπορεί το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου στο "Anfield" να ήταν ισορροπημένο, αλλά στο 34ο λεπτό ήλθε η ώρα του Μοχάμεντ Σαλάχ.
Ο Αιγύπτιος υποδέχτηκε υπέροχα τη μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια την ώρα που ο Οσπίνα περίμενε σέντρα έστειλε με πλασέ τη μπάλα κάτω από τα πόδια του και στο βάθος της εστίας της Νάπολι για το 1-0 των "κόκκινων".
Αυτό το αποτέλεσμα, έμελλε να είναι και το τελικό. Κι αν για τη μισή πρόκριση ευθύνεται ο Σαλάχ, για την άλλη μισή ευθύνεται ο Άλισον. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ των "ρεντς" κράτησε απαραβίαστη την εστία του με απίθανη απόκρουσε σε πλασέ του Αρκάντιους Μίλικ στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (90' Λόβρεν), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Μίλνερ (85' Μίλνερ), Σαλάχ, Ρομπέρτο Φιρμίνο (79' Κεϊτά), Μανέ.
ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Ραούλ Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (70' Γκουλάμ), Καγιεγόν, Αλάν, Χάμσικ, Φαμπιάν Ρουίθ (62' Ζελίνσκι), Ινσίνιε, Μέρτενς (67' Μίλικ).
Ερυθρός Αστέρας Παρί Σεν-Ζερμέν 1-4
Η Παρί Σεν-Ζερμέν είχε φαινομενικά το πιο εύκολο έργο, καθώς φιλοξενήθηκε στο Ράικο Μίτιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ με τον Έντινσον Καβάνι στο 10ο λεπτό, ενώ διεύρυνε το προβάδισμά της με τον Νεϊμάρ στο 40ό.  Έπρεπε, όμως, να ιδρώσει από το άγχος. Κι αυτό γιατί ο Μάρκο Γκόμπελιτς μείωσε για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο 56ο λεπτό, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να φέρει ευθύνη. Ο Μαρκίνιος στο 74ο λεπτό διέλυσε κάθε αμφιβολία για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-4) στις καθυστερήσεις.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Στόικοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Γιόβαντσιτς, Τσάουσιτς, Σίμιτς (72' Εμπεσίλιο), Μάριν (86' Γιόβελιτς), Μπεν, Παβκόβ (72' Μπόακι).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Βεράτι (83' Ραμπιό), Άνχελ Ντι Μαρία (88' Ντράξλερ), Εμπαπέ, Καβάνι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:


Λίβερπουλ - Νάπολι 1-0 (34' Σαλάχ)
Ερυθρός Αστέρας Παρί Σεν-Ζερμέν 1-4 (56' Γκόμπελιτς / 10' Καβάνι, 40' Νεϊμάρ, 74' Μαρκίνιος, 90'+2' Εμπαπέ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Παρί Σεν-Ζερμέν 11 (17:9)
2. Λίβερπουλ 9 (9:7)
3. Νάπολι 9 (7:5)
4. Ερυθρός Αστέρας 4 (5:17)

Ομιλος D:
Γαλατάσαραϊ - Πόρτο 2-3
Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο "Ali Sami Yen" της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα στην Γαλατάσαράι και την Πόρτο. Οι "δράκοι" άνοιξαν στο 17ο λεπτό το σκορ με τον Φελίπε κι ο Μαρεγκά με εκτέλεση πέναλτι - το οποίο λανθασμένα καταλογίστηκε σε πτώση του Ερνάνι δίχως να τον ακουμπήσει αντίπαλος - διεύρυνε το προβάδισμα στο 42ο λεπτό.
Ο Σοφιάν Φεγκουλί μείωσε για την "τσιμπόμ" με τον ίδιον τρόπο (εκτέλεση πέναλτι) στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου, ο Σέρζιο Ολιβέιρα έκανε το 3-1 για τους Ίβηρες στο 57'.
Η Γαλατά μείωσε στο 65ο λεπτό με τον Ντερντιγιόκ, αλλά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Αλγερινό ν' αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι δύο λεπτά αργότερα (67'). Η ομάδα της γειτονικής χώρας γνώρισε την ήττα (2-3), αλλά θα συνεχίσει στην Ευρώπη - μέσω του Europa League - καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Μαριάνο, Μαϊκόν, Καμπάκ, Ναγκατόμο, Φερνάντο, Ντονκ (46' Ονιεκούρου), Εντιαγέ, Φεγκουλί (90' Τσελίκ), Γκάρι Ροντρίγκες, Ντερντιγιόκ.
ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Λέιτα, Αλέξ Τέλες, Έκτορ Ερέρα, Ντανίλο, Σέρζιο Ολιβέιρα (82' Τσιντόζι), Μαρεγκά, Ερνάνι (73' Ζόρζε), Αντριάν (73' Αντρέ Περέιρα).
Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας 1-0
Η Λοκομοτίβ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Γερμανία. Αντίθετα, γνώρισε την ήττα. Η Σάλκε πήρε τη νίκη κόντρα στην ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας με γκολ του Σεπφ στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.
Πόρτο και Σάλκε είχαν προκριθεί ήδη, απλά "κλείδωσε" ότι οι Πορτογάλοι κατέλαβαν την πρώτη θέση και οι Γερμανοί τη δεύτερη του τετάρτου ομίλου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Γκέλερ (59' Χάριτ), Νάλντο, Νάστασιτς, Μεντίλ (16' Μπαμπά), Σταμπουλί, Σερντάρ, Σεπφ, Μασκαρέλ, Τόιχερτ (72' Κουτούτσου), Κονοπλιάνκα.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Ιγκνατιέβ, Κβιρκβέλια, Χέβεντες, Ρίμπους, Μιράντσουκ, Ντενίσοβ, Κριχόβιακ, Μπαρίνοβ, Έντερ (46' Μιράντσουκ), Φαρφάν (80' Σμολόβ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:


Γαλατάσαράι - Πόρτο 2-3 (45'+1' Φεγκουλί, 65' Ντερντιγιόκ / 17' Φελίπε, 42' Μαρεγκά, 57' Σέρζιο Ολιβέιρα)
Σάλκε - Λοκομοτίβ 1-0 (90'+1' Σεπφ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Πόρτο 16 (15:6)
2. Σάλκε 11 (6:4)
3. Γαλατάσαράι 4 (5:8)
4. Λοκομοτίβ 3 (4:12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου