Τελευταία Νέα

17/1/19

Ολυμπιακός : Στην Βίλεμ δανεικός ο Μάριος Βρουσάι!


Με τη φανέλα της Βίλεμ θα αγωνίζεται πλέον ο Μάριος Βρουσάι, καθώς παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Ο Βρουσάι βρίσκεται στην "χώρα της τουλίπας" και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αγωνίζεται στην Eredivisie για τον επόμενο 1,5 χρόνο, καθώς αυτό προβλέπει η συμφωνία της Βίλεμ με τον Ολυμπιακό.
Η ολλανδική ομάδα μάλιστα διατηρεί οψιόν αγοράς του παίκτη, αλλά με μια σημαντική λεπτομέρεια: ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει ρήτρα επαναγοράς (buy back price), κάτι που σημαίνει πως μετά το πέρας του δανεισμού του και εφόσον η Βίλεμ αποφασίσει να καταβάλλει τη ρήτρα και να τον αγοράσει, οι ερυθρόλευκοι θα μπορούν να πάρουν πίσω τον 20χρονο εξτρέμ, πληρώνοντας ένα προσυμφωνηθέν ποσό στους Ολλανδούς.
Σε επίπεδο πρώτης ομάδας, ο Μάριος Βρουσάι πραγματοποίησε 12 συμμετοχές (552') με απολογισμό δύο γκολ και μια ασίστ στον Ολυμπιακό, είναι 10 φορές διεθνής με την U19 της Ελλάδας και μια ακόμη με την U21.

Τη φετινή σεζόν, ο νεαρός άσος έκανε 3 συμμετοχές στο Κύπελλο (με ένα γκολ) και από μια στο πρωτάθλημα, στα προκριματικά του Europa League όπως και στους ομίλους της διοργάνωσης. 

Παράλληλα, η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού, Βαγγέλη Παυλίδη, από τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου