Τελευταία Νέα

15/5/19

Ολυμπιακός : Eνεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ζοζέ Σα από την Πόρτο κι τον έκανε δικό του!

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ζοζέ Σα από την Πόρτο κι έκανε δικό του τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Στα ερυθρόλευκα μέχρι το 2023 ο Ίβηρας.
Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 ο Ζοζέ Σα! Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media ότι ο 26χρονος Πορτογάλος γκολκίπερ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.
Ο Ζοζέ Σα ήλθε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2018 και κέρδισε την εμπιστοσύνη του συμπατριώτη του προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς. Υπερασπίστηκε την ερυθρόλευκη εστία σε 21 ματς στη Super League, σε 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και  σε 7 στο Europa League την τρέχουσα σεζόν.
Ο Ολυμπιακός τακτοποιεί μια σημαντική εκκρεμότητα που είχε απομείνει για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Σα θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία του. Άλλωστε, εδώ και καιρό ήταν δεδηλωμένη η πρόθεση της ομάδας του Πειραιά να τον κρατήσει στο ρόστερ της.
Ουσιαστικά ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του από τους δράκους, η οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ανήλθε στα 2.500.000 ευρώ. Ο Ίβηρας με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού - η Μπέτις από την Ισπανία τον προσέγγισε - αλλά... έδεσε στο Λιμάνι.
Άνθρωποι της εταιρία που εκπροσωπεί τον Ζοζέ Σα, Gestifute, της οποίας ηγείται ο πανίσχυρος Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες, βρέθηκαν στην Ελλάδα για συζητήσεις τις προηγούμενες δύο ημέρες και ουσιαστικά έκλεισαν το deal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου