Τελευταία Νέα

24/6/19

Βόλος : Απέκτησε δανεικούς τους Μπαλογιάννη, Διαμαντή και Τσαούση απο τον ΠΑΟΚ και τον Κορνέζο από την ΑΕΚ!

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάριου Τσαούση, Απόστολου Διαμαντή και Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, αλλά και του Γιώργου Κορνέζου με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.
Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές για το Βόλο. Μπορεί η ομάδα της Μαγνησίας να κινείται για την απόκτηση του Αλφρέδο Μεχία, αλλά ήδη ανακοίνωσε δύο 19χρονους, έναν 20 χρόνο κι έναν 21χρονο με τη μορφή δανεισμού από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα.
Ο 20χρονος μέσος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης (πέντε γκολ και επτά ασίστ σε 18 εμφανίσεις με την Κ20), ο 19χρονος αμυντικός, Απόστολος Διαμαντής (ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 33 συμμετοχές) κι ο συνομήλικός του αμυντικός, Μάριος Τσαούσης (τέσσερα γκολ και έξι ασίστ σε 33 συμμετοχές), κατηφορίζουν στην πόλη της Θεσσαλίας ως δανεικοί για μία σεζόν.
Στους νεοφώτιστους της Super League 1 θ' αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν κι ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Κορνέζος, επίσης με το ίδιο καθεστώς. Η Ένωση τον είχε αποκτήσει τον περασμένο Μάιο από τον Εθνικό.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού των Μάριου Τσαούση, Απόστολου Διαμάντη, Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Κορνέζου από την ΠΑΕ ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου