Τελευταία Νέα

12/7/19

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Κριστιάν Άντερσον Κονάν!

Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον 20χρονο Ιταλό επιθετικό, Κριστιάν Άντερσον Κονάν.
Ως παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται ο Κριστιάν Άντερσον Κονάν. Ο 20χρονος Ιταλός επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός.
Ο Κονάν εχει γεννηθεί στην Ιταλία στις 12/7/1999 και στο παρελθόν έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ, της Μίλαν και της Μπορντό με την οποία μάλιστα είχε παίξει και στο Υouth league. Από τον Ιανουάριο του 2019 ωστόσο, αποχώρησε από την Μπορντό και βρέθηκε για δοκιμή στη Σουηδία.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στις αρχές Ιουνίου, ο Κονάν συμμετείχε σε φιλικό τουρνουά με την Κ19 του Παναθηναϊκού και εκεί ο Νίκος Νταμπίζας είχε την ευκαιρία να τον τσεκάρει. Τελικά, ο 20χρονος επιθετικός θα αποκτηθεί και δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην Ολλανδία για να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των πρασίνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού Κρίστιαν Άντερσον Κόναν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Ο Κόναν γεννήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 12 Ιουλίου 1999. Ο Ιταλός επιθετικός έχει περάσει από την ακαδημία της Μπορντό, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε δοκιμαστεί στην Κ19 του Παναθηναϊκού στο τουρνουά του Άμστερνταμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου