Τελευταία Νέα

31/8/19

Oλυμπιακός: Ανακοίνωσε και τον Γιασίν Μπενζιά!

Ημέρα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε ο Λοβέρα, έρχεται το απόγευμα ο Γκασπάρ και στο μεσοδιάστημα παίκτης των "ερυθρόλευκων" έγινε ο Γιασίν Μπενζιά.
O Oλυμπιακός ανακοίνωσε το πρωί τον Μάξι Λοβέρα. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι το απόγευμα έρχεται στην πατρίδα μας ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έμειναν εκεί, αφού έκαναν γνωστό ότι ο Γιασίν Μπενζιά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και ενσωματώνεται στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Γιασίν Μπενζιά ήρθε στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης (29/8). Οι εμπλεκόμενες πλευρές διαπραγματεύτηκαν τις ώρες που ακολούθησαν και την Παρασκευή (30/8) το βράδυ το τοπίο καθάρισε και την επόμενη μέρα ο 25χρονος ανακοινώθηκε από τους "ερυθρόλευκους".
Η μεταγραφή του Γιασίν Μπενζιά στους Πειραιώτες έγινε από τη Λιλ με τη μορφή δανεισμού και ο παίκτης, πλέον, καλείται να αντικαταστήσει το κενό που άφησε πίσω του ο Κώστας Φορτούνης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και θα τον αφήσει εκτός για αρκετούς μήνες.
Ο Μπενζιά έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Λιόν. Από την πρώτη του ομάδα πουλήθηκε στην Λιλ με 1 εκατ. ευρώ. Πέρυσι, πάντως, είχε αφήσει την Ligue 1 και δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Φενέρ ως δανεικός. Εκεί, μάλιστα, είχε συμπαίκτη τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ γνωρίζεται πολύ καλά και με τον Σουντανί, καθώς είναι μαζί στην εθνική Αλγερίας.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» 

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιασίν Μπενζιά. 

Το who is who:
Ο Γιασίν Mπενζιά, είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στη Σεντ Ομπέν Λεζ Ελμπέφ της Γαλλίας και αγωνίζεται ως μέσος. 

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη Λιόν, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Λιλ και Φενέρμπαχτσε. 

Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας Κ16, Κ17, Κ18, Κ19 και Κ21 ενώ πλέον αγωνίζεται με την εθνική ανδρών της Αλγερίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου