Τελευταία Νέα

15/6/20

2η Aγωνιστική των playouts Super League 1 : Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-0

Ο Πανιώνιος "καιγόταν" για τη νίκη, αλλά η αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Αρκαδία για τη 2η αγωνιστική των playouts ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0). Έχασαν ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.
Η αναμέτρηση στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ανάμεσα σε Αστέρα και Πανιώνιο έληξε χωρίς γκολ (0-0). Και οι δύο ομάδες έκαναν τελικές, οι πιο κλασικές εκ μέρους των φιλοξενούμενων, αλλά το πολυπόθητο γκολ για τη 2η αγωνιστική των playouts δεν ήρθε ποτέ.
Πάμε να δούμε τα στοιχεία του αγώνα, μετά το αποτέλεσμα του οποίου ο Πανιώνιος έμεινε στο -3 από την Ξάνθη (έχει ματς λιγότερο) και στο -5 από τον Παναιτωλικό που επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ.

Ο ΦΟΥΡΙΟΖΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ.


Ο Αστέρας παρατάχθηκε με διάταξη 4-2-3-1, ενώ ο Πανιώνιος με 4-4-2 και τον Οικονομίδη να κινείται δίπλα στον Τσιλούλη στη γραμμή κρούσης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν το σουτ στην κίνηση του Λυμπεράκη από γύρισμα του Τσιλούλη πέρασε μόλις άουτ. Ο Λυμπεράκης είχε και δεύτερη σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το δυνατό του σουτ στο 8' χτύπησε στο δεξί δοκάρι.

Ο ΑΤΥΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΛΟΥΙΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ.


Δοκάρι είχαν και οι Αρκάδες στο 17ο λεπτό σε κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχοι που έφτανε τόσο εύκολα σε τελικές. Ο Ισπανός είχε απειλήσει και νωρίτερα, στο 6'. Το ίδιο έκανε και στο 27' και στο 45'. Ο Λεωνίδας Βόκολος αναγκάστηκε νωρίς να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή, όταν ο Εμμανουηλίδης υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε από τον Δούμτσιο.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το υπέροχο σόλο του Τσιλούλη, που έκανε κούρσα πίσω από τη σέντρα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 0-0. Ο Πανιώνιος έκανε δέκα τελικές στο πρώτο μισό, εκ των οποίων τις τρεις στον στόχο, ενώ οι Αρκάδες είχαν πέντε τελικές, οι τέσσερις στο στόχο.
Άξιο αναφοράς ότι ο Πανιώνιος είχε μόλις 29% κατοχή, με 71% ο Αστέρας.

ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Ο ΜΑΡΚ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ.


Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Λουίς Φερνάντεθ που αποτελούσε πηγή κινδύνου για την εστία του Κότνικ, τη σκυτάλη στο δεύτερο μισό πήρε ο Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός προσπάθησε να σκοράρει στο 54' και στο 58', έφτασε κοντά, αλλά αστόχησε. Στο ημίχρονο ο Ράσταβατς είχε αντικαταστήσει τον Μπαράλες με τον Δουβίκα, καθώς ο Αργεντινός δεν βοήθησε καθόλου. Δύο λεπτά αργότερα ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα Τζίμα και Ριέρα, με την ελπίδα να δώσει επιθετική νότα στην ομάδα του. Ο Κότνικ, όμως, εξουδτέρωσε όσα σουτ έκαναν οι γηπεδούχοι με Ριέρα (63'), Λουίς Φερνάντεθ (64'), Τασουλή (65') και Τζίμα (68').

Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.


Αν μια ομάδα καιγόταν περισσότερο για τη νίκη, αυτή ξεκάθαρα ήταν ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 90' πήγε να "κλέψει" το τρίποντο, αλλά ο Γρίβας δεν έβαλε σωστά το κεφάλι, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην πάει στα δίχτυα. Έως το 94' η μπάλα πήγαινε πάνω - κάτω, αλλά γκολ δεν μπήκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη.
Το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Αστέρα να έχει κάνει 11 τελικές (7 στο στόχο), ενώ ο Πανιώνιος 13 (πέντε στον στόχο). Οι Αρκάδες είχαν και στο δεύτερο ημίχρονο την κατοχή με 67%.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Χ. Ακρίβος (Αθηνών) και Σ. Βασιλόπουλος (Έβρου)
4ος: Α. Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (86' Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (60' Ριέρα), Ντέλετιτς (60' Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (81' Κρέσπι), Μπαράλες (46' Δουβίκας).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57' Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79' Μακσίμοβιτς), Λυμπεράκης (79' Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35' λ. τρ. Δούμτσιος).
Σκόρερ: -
Κίτρινες: 19' Ματρικάρντι, 48' Ντέλετιτς, 87΄Τζίμας - 51' Κόρμπος, 78' Λυμπεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου