Τελευταία Νέα

13/6/20

2η Aγωνιστική των playouts Super League 1 : Ατρόμητος - Λαμία 1-1

Η Λαμία προηγήθηκε με τον Αντέτζο, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε με την εκτέλεση φάουλ του Γκάλο στο τελικό 1-1 που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς στις δυο ομάδες για το καλύτερο πλασάρισμά τους στη βαθμολογία.
Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τη Λαμία στο Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική των playouts της Super League 1 και η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε με τον Ντανιέλ Αντέτζο στο 44ο λεπτό.
Η ομάδα του Περιστερίου ισοφάρισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, καθώς ο Ρισβάνης σημάδεψε το δοκάρι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ, Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.


Αυτό ήταν το δεύτερο ματς για τη Λαμία με την επιστροφή της δράσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρώτο για τον Ατρόμητο καθώς το ματς της πρεμιέρας του για τα playouts αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο. Πολλά λάθη, καθόλου έμπνευση. Πενιχρό θέαμα. Κι όμως στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν και τα δυο γκολ της αναμέτρησης, εντός ενός δεκαλέπτου του τελευταίου του πρώτου μέρους.
Η ομάδα της Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό με τον Ντάνιελ Αντέτζο. Εκτελέστηκε το κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ρισβάνη, ο Σασί γύρισε από το δεύτερο (δοκάρι) δοκάρι προς το κέντρο της περιοχής και ο Αντέτζο από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου με την απευθείας εκτέλεση του Ροντρίγκο Γκάλο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το φάουλ που δόθηκε, υποστηρίζοντας ότι ο Σασί βρήκε μπάλα κι όχι τα πόδια του Κιβρακίδη, όπως και φάνηκε από το ριπλέι.


Μαγική εικόνα, καθώς το ματς δεν προδιέθετε τέτοια εξέλιξη. Ούτε και δυο γκολ φυσικά. Άλλωστε μέχρι το γκολ του Αντέτζο δεν υπήρχε ευκαιρία για κάποια από τις δυο ομάδες.

ΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ VIP.


Mπορεί το ματς να ήταν κεκλεισμένων λόγω των παραμέτρων του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του κορονοϊού, αλλά υπήρχε κι ένας προνομιούχος θεατής εκτός γηπέδου. Δεν έπαιζε η ομάδα του - εάν κρίνουμε από τη φανέλα που φορούσε - αλλά οπαδός της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την προνομιούχο θέα και παρακολούθησε από το μπαλκόνι ζωντανά το ματς. Και φυσικά το video δεν άργησε να γίνει viral.


ΤΟ PLEXIGLASS ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ.


Νέα ήθη, νέα έθιμα ακόμη και στο VAR. Στα παιχνίδια της Super League πλέον ακολουθούνται πλήρως οι κανόνες για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Κόσμος στις εξέδρες δεν υπάρχει, όσοι επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο θερμομετρούνται, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.
Μέτρα ισχύουν και για το VAR, αφού για να υπάρξει προστασία στην μικρή αίθουσα του Video Assistant Referee υπάρχει plexiglass, όπως μπορεί να φανεί και στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία.
Και οι χαιρετισμοί στην αρχή της αναμέτρησης έγιναν με τους αγκώνες. Στους πανηγυρισμούς, ωστόσο, οι αποστάσεις πήγαν... περίπατο όπως είθισται όχι μόνο γι' αυτό το ματς, αλλά για τα περισσότερα.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.


Πολλά νεύρα από τους πάγκους των δυο ομάδων. Υπερβολικά για ένα φαινομενικά αδιάφορο ματς, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν σωθεί και το υπόλοιπο της σεζόν μοιάζει τυπική διαδικασία, ίσως και ταλαιπωρία.
Ο Μάντζιος διαμαρτυρόταν (δίκαια) για τη φάση του φάουλ από το οποίο ισοφάρισε ο Ατρόμητος, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Κάρτα ίδιου χρώματος αντίκρισε και ο βοηθός του Σάββα Παντελίδη για διαμαρτυρίες για φάουλ.
Πολλοί παίκτες των δυο ομάδων περνούν τεστ για την παρουσία τους στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Δεν την αρπάζουν όλοι από τα μαλλιά. Εάν μια ομάδα βρέθηκε πιο κοντά στη νίκη αυτή είναι ο Ατρόμητος. Με το δοκάρι του Ρισβάνη και την κεφαλιά του Γούτα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: Περιστερίου
Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου)
4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Διαιτητής VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Διαιτητής AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Χαρίσης (46' Ουμπίδες), Ανδρούτσος (74' Ραμπέγιο), Ντε Πο (65' Βέλλιος), Νταβιώτης (46' Ενσικουλού), Μανούσος (87' Γιακουμάκης).
ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Νιάς, Μπεχαράνο (63' Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (64' Μπουλούλης), Ρόμανιτς (90+4' Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46' Βασιλόγιαννης), Σασί (89' Σάλιακας).
Σκόρερ: 45+4' Γκάλο / 44' Αντέτζο
Κίτρινες: 14' Μανούσος / 18' Νιάς, 59' Μπεχαράνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου