Τελευταία Νέα

20/6/20

3η Aγωνιστική των playoffs Super League 1 : ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-1


Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, αλλά με ένα πέναλτι… σκάνδαλο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στην Τούμπα (3-1) και έκανε σεφτέ στις νίκες στα πλέι οφ παρουσιάζοντας ωστόσο κάκιστη εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η απόφαση του διαιτητή Φωτιάδη και αφού έλεγξε το VAR να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ για ένα μαρκάρισμα… ανακάλυψη που είδε να κάνει ο Νάστος στον Άκπομ στο πρώτο δοκάρι, την ώρα που η μπάλα βρισκόταν στο δεύτερο και ενώ υπάρχει ξεκάθαρη υποψία οφσάιντ -και για την οποία δεν βγήκε ποτέ γραμμή- για να βεβαιωθούμε.
Ο Άκπομ είπε… ευχαριστώ στο δώρο και από την άσπρη βούλα νίκησε τον εκπληκτικό Γουάλι για να γράψει το 2-1, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Ελ Καντουρί (στο 90+9′) διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ το πρώτο του τρίποντο στη διαδικασία των πλέι οφ.
Ο ΟΦΗ κυκλοφόρησε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς (και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) πολύ καλύτερα την μπάλα, αν και κάτι του έλειπε (όπως και στα προηγούμενα ματς) στην τελική προσπάθεια. Ο Δικέφαλος στο φινάλε του πρώτου μέρους έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Ελ Καντουρί στο 40′ που πρώτα με το πόδι και μετά με το κεφάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον Γουάλι.
Με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, ο Πασχαλάκης έδειξε για ακόμα μια φορά πως βρίσκεται σε κακή φόρμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του Στάικου πολύ ασταθώς και ο Νέιρα από κοντά πήρε το ριμπάουντ για το 0-1.
Ο ΠΑΟΚ βρήκε λύση από εκεί που δεν θα το περίμενε ο κάθε φίλος του πριν το ματς: Ο Φερέιρα έριξε στο ματς τον νεαρό Τζόλη που πιστεύει πολύ και ο μικρός του το ανταπέδωσε ισοφαρίζοντας σε 1-1 με βολέ στην κίνηση ύστερα από τη σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά.
Και ενώ θα περίμενε κανείς ο Δικέφαλος να ανεβάσει στροφές, τελικά αρκέστηκε σε κάποιες βεβιασμένες τελικές προσπάθειες, ενώ οι παίκτες από τον πάγκο δεν έφεραν λύσεις. Τελικά αρκούσε το πέναλτι που εφηύρε στο φινάλε ο Φωτιάδης για να… λυθεί ο γόρδιος δεσμός και ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει επιτέλους νίκη στα πλέι οφ, συνεχίζοντας όμως να προβληματίζει με την εικόνα του λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας), Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας)
4ος: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Διαιτητής VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)
Διαιτητής AVAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (76' Ροντρίγκο), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (76' Μαουρίσιο), Ελ Καντουρί, Λημνιός (69' Στοχ), Λάμπρου (55' Τζόλης), Μπίσεσβαρ (55' Σβιντέρσκι) , Άκπομ.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλι, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (64' Δεληγιαννίδης), Ζοάο Βίκτορ, Νέιρα (90+5' Μάνος), Στάικος (83' Νοικοκυράκης), Σεμέδο, Βαζ (64' Ναμπί), Φιγκεϊρέδο.
Σκόρερ: 58' Τζόλης, 90+1' πεν. Άκπομ, 90+9' Καντουρί / 49' Νέιρα
Κίτρινες: 84' Τζόλης, 90+5' Ελ Καντουρί / 43' Μπράουν, 76' Ζοάο Βίκτορ, 90' Νάστος, 90+5' Νέιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου