Τελευταία Νέα

25/7/20

Χαρίλαος Τρικούπης : Ανακοίνωσε και τον Άντονι Μάθις!

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έβαλε μπροστά τις μηχανές εν όψει της επόμενης σεζόν, ανακοινώνοντας δεύτερο ξένο σε δύο μέρες. Ο λόγος για τον Άντονι Μάθις, που θα ξεκινήσει την επαγγελματική πορεία του από το Μεσολόγγι.
Άντονι Μάθις (24, 1μ95) είναι το νέο πρόσωπο στον Χαρίλαο Τρικούπη εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Ο 24χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την κολεγιακή του πορεία με τη φανέλα του Oregon, έχοντας 8.5 πόντους και 2.3 ριμπάουντ (με 45.3% στα σουτ εντός παιδιάς), με την ομάδα του Μεσολογγίου να αποτελεί την αφετηρία της επαγγελματικής του καριέρας.
Ο νεοαποκτηθείς περιφερειακός είναι ο δεύτερος ξένος που υπογράφει ο Χαρίλαος Τρικούπης για την επόμενη σεζόν, μετά τον Χαντίμ Σόου που... άνοιξε τον λογαριασμό το φετινό καλοκαίρι για το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου.
H ανακοίνωση:
"Δύο πρωτάρηδες στην ίδια πόλη! Ο Άντονι Μάθις (Anthony Mathis) ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα και εμείς το ταξίδι μας στην Α1.

Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1996, ο Αμερικανός guard αποφοίτησε από το Oregon, ενώ ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα στο New Mexico.

Την τελευταία χρονιά στο Oregon, είχε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 45,4% ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, στα 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Καλώς ήρθες Άντονι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου