Τελευταία Νέα

27/7/20

ΑΕΚ : Ανανέωσε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία της με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με τον 33χρονο Ουκρανό να κλείνει τουλάχιστον πενταετία με τα κιτρινόμαυρα.
Το τυπικό μέρος της επέκτασης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/7). Ο 34χρονος Ουκρανός πέρασε από τα γραφεία των κιτρινόμαυρων όπου έβαλε υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.
Αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021.
Φέτος, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές και έχει σημειώσει τρία γκολ. Μάλιστα, ο αριθμός των συμμετοχών ήταν εκείνος που του έδωσε την επέκταση του συμβολαίου του. Στο προηγούμενο υπήρχε όρος ότι εάν έπιανε αυτή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 25 συμμετοχές, τότε θα ενεργοποιούνταν αυτόματα η ρήτρα για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμα χρόνο.
Βέβαια, ο Τσιγκρίνκσι είχε καταλυτική παρουσία στην καλή πορεία της ΑΕΚ στα playoffs, παρά το γεγονός πως τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έως το καλοκαίρι του 2021.
Ο Ουκρανός διεθνής κεντρικός αμυντικός, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντνίπρο, ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει πραγματοποιήσει 101 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας πέντε φορές, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018.
Επίσης, είχε καθοριστική συνεισφορά στην επιστροφή της ΑΕΚ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την πορεία της έως τους «32» του UEFA Europa League τη σεζόν 2017-18 και τη συμμετοχή της στους ομίλους του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια, την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Τσίγκρι, για πάντα εδώ!
Η ΑΕΚ είναι το σπίτι σου!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου