Τελευταία Νέα

8/5/21

6η Aγωνιστική των playouts Super League 1 : Λαμία - ΟΦΗ 0-2

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας 2-0 της Λαμίας στο Αθανάσιος Διάκος και εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Super League Interwetten την παραμονή του στην κατηγορία.

O ΟΦΗ θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στη Super League Interwetten. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας και μία αγωνιστική πριν από το φινάλε των playouts εξασφάλισαν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Πλέον, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 12η θέση με 31 πόντους και έφτασε στο +4 από τον Παναιτωλικό, επομένως η τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Αγρινιώτες είναι αδιάφορη.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πέρασε το εμπόδιο της αδιάφορης Λαμίας χάρη στα γκολ του Βαγιεμπά Σακόρ στο 5' και του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν στο 81ο λεπτό.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ Ο ΟΦΗ.


Ο ΟΦΗ απέκτησε από πολύ νωρίς στο παιχνίδι το προβάδισμα. Στην πρώτη επιθετική τους ενέργεια οι Κρητικοί έκαναν το 0-1 στο 5'. Η μπάλα απομακρύνθηκε μέσα από την περιοχή, ο Μεγιάδο την έστρωσε στον Σακόρ, ο οποίος με ένα ξερό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές και τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα ο Νίκος Νίοπλιας να έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ.


Η Λαμία είχε την ευκαιρία να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 14', έπειτα από λάθος του Βούρου, ο Γκαζαριάν πήρε την μπάλα και με τον Βάτερμαν εκτός εστίας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν εκ νέου δοκάρι στο 16ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τζανετόπουλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ.

Ωστόσο, στο 26' οι Κρητικοί είχαν και αυτοί τη δική τους στιγμή. ο Γιάννου βρέθηκε απέναντι από τον Επασί, έπειτα από την ασίστ του Ντε Γκούζμαν, όμως απέκρουσε ο γκολκίπερ της Λαμίας.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΤΕ ΓΚΟΥΖΜΑΝ.


Η Λαμία μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο έπειτα από πέντε λεπτά ο ΟΦΗ ισορρόπησε. Μάλιστα, είχε καλή ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Γκουζμάν που πέρασε άουτ στο 54ο λεπτό.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, η Λαμία έπαιρνε πάλι μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά τον ΟΦΗ, ο οποίος αμυνόταν με μεγάλη επιτυχία κρατώντας του Φθιώτες μακριά από την περιοχή του.

Εφόσον, η Λαμία δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τα κατάφερε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Σαρδινέρο, εκείνος βρήκε τον Ντε Γκουζμάν και ο Ολλανδός έσκαψε την μπάλα ώστε να νικήσει τον Επασί και να κάνει το 0-2. Το σκορ παρέμεινε έως το φινάλε και οι Κρητικοί πανηγύρισαν τη σωτηρία τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος».

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί – Βλάχος (67' Προβυδάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Τζανδάρης (79' Πίτι), Γκούγκα (46’ Μπεχαράνο), Βασιλακάκης (46’ Ταϊρόν) – Ντέλετιτς, Γκαζαριάν (46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν – Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος – Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ (90' Ουές), Ντε Γκουζμάν (90' Μπαλογιάννης), Κοροβέσης (86' Λυμπεράκης) – Γιάννου (63' Νέιρα), Σαρντινέρο (86' Στάρτζεον).

Σκόρερ: 5’ Σακόρ, 81' Ντε Γκουζμάν.

Κίτρινες: Διαμαντής, Μπεχαράνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου