Τελευταία Νέα

21/12/22

14η Aγωνιστική Super League 1: Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις από τις δύο ομάδες στην Τρίπολη ο Αστέρας έμεινε στο 0-0 με το Βόλο στην επιστροφή των δύο ομάδων στη Super League με την ομάδα της Μαγνησίας να παραμένει στην πρώτη πεντάδα.

Ο Αστέρας υποδέχτηκε το Βόλο σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, είχαν τον έλεγχο του αγώνα κατά διαστήματα αλλά δεν είχαν την ουσία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα που είναι το γκολ.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας η οποία έπαιξε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό χωρίς τον Φερνάντες στη σύνθεση της και έδειξε πως δεδομένα θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί σε ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου.

Βέβαια και ο βαθμός της ισοπαλίας "έκανε" στην ομάδα του Βόλου η οποία παρέμεινε στην πέμπτη θέση και φυσικά στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

O αγώνας:

Ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την καλύτερη στιγμή του αγώνα και στάθηκε άτυχος μόλις στο 2' του αγώνα όταν την κεφαλιά του Μπενίτο σταμάτησε πρώτα ο Κλέιμαν με τα ακροδάχτυλα και μετά το οριζόντιο δοκάρι. Οι Αρκάδες απείλησαν ξανά στο 15' με το διαγώνιο σουτ του Σίτο που έφυγε έξω.

Η απάντηση του Βόλου ήταν γρήγορη καθώς στο 16' οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν όμορφα από τα αριστερά ο Μπαριέντος έκανε τη σέντρα με τον Νοκιέρ να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα εκτός εστίας.

Στο 23' και το 24' αρχικά ο Αστέρας με τον Τασουλή και εν συνεχεία ο Βόλος με τον Ντέλετιτς με σουτ εκτός εστίας απείλησαν αλλά αρχικά ο Κλέιμαν και στην επόμενη φάση ο Παπαδόπουλος μπλόκαραν τη μπάλα. Στο 37' ο Βόλος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση με τον Νοκιέρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αστέρας μπήκε με μια αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Μεταξάς έριξε στο ματς τον Μπαρτόλο αντί του Μπενίτο. Ο Βόλος όμως έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Νοκιέρ να μπαίνει από τα δεξιά να κάνει το διαγώνιο σουτ και τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει τη μπάλα.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 55' όταν ο Μπαρτόλο πήρε τη μπάλα από τον Ουές που γλίστρυσε και βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν, άργησε να σουτάρει και όταν έκανε το σουτ ο γκολκίπερ του Βόλου σταμάτησε τη μπάλα με τα πόδια του.

Οι δύο προπονητές άρχισαν τις αλλαγές αλλά και πάλι άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες. Στο 70' ο Λέο Τιλίκα βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι έφυγε εκτός εστίας. Ενώ στο 80' ο Ιγκλέσιας ήταν σε καλή θέση εκτός περιοχής έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα Καστάνιο Τζουκάνοβιτς Τασουλής – Ιγκλέσιας Μουνάφο Κρέσπι (65’ Μπαράλες) Σίτο (65’ Γκαρντάβσκι) – Τιλίκα (87’ Μπερτόλιο) Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Ουές Σιέλης Εσκοβάλ Άλχο – Μεταξάς (67’ Πίρινεν) Μπαριέντος – Μεσκίδα (79’ Ματίγια) Νοκέρ (72’ Κούτσιας) Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.

Κίτρινες κάρτες: 35’ Ζουκάνοβιτς, 39’ Ιγκλέσιας – 58’ Μεταξάς, 90’+1’ Εσκοβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου