Τελευταία Νέα

24/2/23

24η Aγωνιστική Super League 1: Βόλος - Λαμία 1-1

Ο Βόλος με γκολ του φευγάτου Κούτσια στο 85' κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λαμία και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα playoffs. Ο Τσιλούλης, ο οποίος τραυματίστηκε, άνοιξε το σκορ στο 38'.

Ο Βόλος έσωσε τον βαθμό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία. Οι Θεσσαλοί ήρθαν συγκεκριμένα ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Φθιώτιδας στο εναρκτήριο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Τσιλούλης άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, με τον Κούτσια να ισοφαρίζει στο 85'. Μάλιστα, μπορεί να ήταν και από τα τελευταία του γκολ στην Ελλάδα, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία συζητήσεων με τους Chicago Fire.

Ουσιαστικά, ο Βόλος είναι με το ενάμιση πόδι στα playoffs. Οι Θεσσαλοί έχουν 36 πόντους και είναι στο +8 από την 7η θέση. Η Λαμία παραμένει στην τελευταία θέση μαζί με τον Λεβαδειακό στους 13 πόντους.

Το ματς:

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλή στιγμή μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Μαρτίνεθ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Βέργος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και γύρισε στον Ασκόβσκι, ο οποίος από κοντά αστόχησε. Η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμενε πιο επικίνδυνη, έχοντας μεγαλύτερο αριθμό τελικών.

Όποτε ο Βόλος έβαζε την μπάλα κάτω και επιχειρούσε να επιβάλλει τον ρυθμό του δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός. Έτσι, η Λαμία πήρε το προβάδισμα στο 38ο λεπτό. Ο Πιρές έχασε από τον Τσιλούλη, ο οποίος πήρε τη φάση πάνω του, ντρίμπλαρε πάνω στον ποδοσφαιριστή του Βόλου που δεν διόρθωσε το λάθος του και με ένα εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα.

Από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Βόλος πήρε τον έλεγχο της μπάλας, όμως δυσκολευόταν να γίνει επικίνδυνη. Είχε κάποιες τελικές από φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Από την άλλη, η Λαμία επιχειρούσε στην κόντρα. Στο 66ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον σκόρερ τους, ο οποίος αποχώρησε όταν γύρισε τον αστράγαλό του.

Ο Βόλος είχε πολύ καλή στιγμή στο 71ο λεπτό. Ο Τσιρίνος βρέθηκε απέναντι από τον Γκαραβέλη, τσίμπησε την μπάλα, ωστόσο ο κίπερ της Λαμίας απέκρουσε. Οι Θεσσαλοί αύξησαν την πίεσή τους και στο 85ο λεπτό βρήκαν δίχτυα. Μετά το γέμισμα από τα αριστερά, ο Εσκοβάλ πήρε την πρώτη κεφαλιά. Ο Αμπάντα έκανε λάθος, η μπάλα χτύπησε πάνω του και κατέληξε στον Κούτσια, ο οποίος βρήκε δίχτυα από κοντά.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε, ενώ ο Βόλος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες με τον Άλχο στο 90+7' να κάνει φάουλ στον Γκαραβέλη και να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46’ Τάχατος) – Τσοκάνης (77’ Μεθκίδα), Γκάγκι – Ντέλετιτς (77’ Καρτάλης), Πιρές (46’ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89' Κάτσε) – Κούτσιας.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα - Τζανδάρης, Νούνιες (66’ Μανούσος), Ασκόφσκι (72’ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82’ Παπαδόπουλος) – Τσιλούλης (66’ λ. τρ. Σλίβκα), Βέργος (72’ Μεντίνα).

Σκόρερ: 85’ Κούτσιας - 38’ Τσιλούλης.

Κόκκινη: Άλχο (2η κίτρινη κάρτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου