Τελευταία Νέα

28/8/23

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Χαμέντ Καντέρ Φοφανά!

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ΑΕΚ, καθώς αποφάσισε να κάνει δικό της τον 19χρονο αμυντικό μέσο Χαμέντ Καντέρ Φοφανά.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της με γνώμονα το μέλλον, με την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού μέσου Χαμέντ Καντέρ Φοφανά, ο οποίος δοκιμάστηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ Β, στο Πήλιο.

Ο Φοφανά έγινε ο τέταρτος Αφρικανός στο ρόστερ της μετά τους Ζίνι, Γεμπόα και Λαμαράνα. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και ως στόπερ και είχε πολύ καλή παρουσία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ Β στο Πήλιο, ενώ είναι διεθνής με τα μικρότερα κλιμάκια της εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού.

Λίγο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Πρόκειται για δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

"O Χαμέντ Καντέρ Φοφανά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2023-24 της Super League 2.

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 7/12/2004 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου. Έχει ύψος 1,86 και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα U17 της Ακτής Ελεφαντοστού. Στην ΑΕΚ Β θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/6/2024 με δικαίωμα αγοράς από τον σύλλογο Ivoire Football Club".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου