Τελευταία Νέα

18/9/23

4η Aγωνιστική της Super League 1: Ατρόμητος - Βόλος 1-1

Ατρόμητος και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι και παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και χωρίς νίκη. Ο Ανγκιέλσκι άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες και ο Ασεβέδο με αυτογκόλ ισοφάρισε για τους Θεσσαλούς.

Απόλυτη ισορροπία στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο και τον Βόλο να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 και να πετυχαίνουν ούτε τώρα την πρώτη τους νίκη στη Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ με υπέροχη γλυκιά σέντρα βρήκε τον Ανγκιέλσκι στην περιοχή, αυτός πρόλαβε τον Σιαμπάνη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, ωστόσο ο VAR έλεγξε τη φάση και μέτρησε το γκολ.

Ο Βόλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στα πρώτα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους. Ο Άλχο έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ασεβέδο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει σε κόρνερ, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Θεσσαλοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ντέλετιτς στο 71ο λεπτό, με τον Σέρβο να αποφεύγει και τον Τσιντώτα, ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Ατρόμητος πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και παραμένει τελευταίος, ενώ ο Βόλος έχει δύο βαθμούς (μαζί με τον Παναιτωλικό).

Κυριάρχησε ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος.

Ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις πιο καλές στιγμές. Ο Γκονζάλεθ με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 10' ανάγκασε τον Σιαμπάνη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Ο Βόλος με τη σειρά του απείλησε ελάχιστα την εστία του Τσιντώτα στο πρώτο μέρος, καθώς δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να γίνει απειλητικός.

Στη δεύτερη τελική του στον στόχο ο Ατρόμητος έκανε το 1-0 με τον Ανγκιέλσκι. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν περιορίστηκε και προσπάθησε να βρει και δεύτερο γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ανέβηκε ο Βόλος στο 45λεπτο και βρήκε το γκολ.

Ο Ατρόμητος λίγα δευτερόλεπτα μετά την εξέλιξη του δευτέρου μέρους ισοφάρισε με το αυτογκόλ. Το μομέντουμ ήταν υπέρ του και έψαξε και το δεύτερο γκολ της ανατροπής. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε πολύ πιο γρήγορος ρυθμός, με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να απειλήσουν τις δύο εστίες.

Στο 53' έφτασε κοντά στο να το πετύχει, όταν ο Λούνα έκανε ένα επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και ο Τσοκάνης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά το σουτ Κόμπα, κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να απειλούν με την προσπάθεια του Μπερτόγλιο (έκανε ντεμπούτο) να περνάει άουτ, ενώ το ωραίο σουτ του Τρουιγέ, είχε απάντηση από τον Τσιντώτα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν κατά κύριο λόγο με τον Βέργο, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ (60’ Κούντε), Φριντζόνσον – Βαλένσια, Καμαρά, Ρομπάιγ (71’ Γιουμπιτάνα) – Αντζιέλσκι (59’ Βέργος).

ΒΟΛΟΣ: 
Σιαμπάνης – Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Κίτσος (46’ Λούνα) – Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75’ Μεταξάς) – Κόμπα (57’ Μπερτόλιο), Αχμέτ Ενγκίν (46’ Μαχαίρας), Ντέλετιτς – Μωραΐτης (46’ Γκαρσία).

Σκόρερ: 36’ Αντζιέλσκι – 46’ Ασεβέδο αυτογκόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου