Τελευταία Νέα

28/9/23

6η Aγωνιστική της Super League 1: Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Ο Πανσερραϊκός πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα σ' ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ήρωας για τους γηπεδούχους ο Άλεκσιτς με γκολ στο 90'.

Γεμάτο και όμορφο παιχνίδι έγινε στις Σέρρες μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική, με το τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στο 90' με 3-2 απέναντι στους Ηπειρώτες.

Ήρωας για τους γηπεδούχους ήταν ο Κόστα Άλεκσιτς, ο οποίος σκόραρε πριν από το φινάλε του παιχνιδιού. Όσον αφορά στα προηγούμενα γκολ ο Πηλέας άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 9', με τον Παντελάκη να απαντάει στο 11'.

Ο Στάικος στο 32' έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο ισοφάρισε ο Τσαούσης στο 62'. Μάλιστα, ο Πανσερραϊκός είχε χαμένο πέναλτι στο 70'.

Ο Πανσερραϊκός έκανε το βαθμολογικό άλμα, καθώς έφτασε στους εννέα πόντους και είναι εντός εξάδας. Απέναντι στους Ηπειρώτες πήρε τη δεύτερη σερί νίκη, ενώ είναι για πέντε παιχνίδι αήττητος. Στους πέντε πόντους παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό. Στο 7ο λεπτό ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι για την ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καραχάλιο. Ο Πηλέας ανέλαβε την εκτέλεση, κέρδισε τον Κλέιμαν, παρά το γεγονός ότι έπεσε σωστά, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των Σερραίων.

Η απάντηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν άμεση. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Παντελάκης πήδηξε χωρίς ιδιαίτερη πίεση, πήρε την κεφαλιά και από κοντά έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Ο ρυθμός συνέχισε να είναι γρήγορος, με τους γηπεδούχους να είναι πιο επικίνδυνος.

Στο 17' ο Χατζηστραβός είχε καλή στιγμή, ενώ στο 24' οι Σερραίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αυλωνίτης πήρε κεφαλιά, με τον Κλέιμαν να αποκρούει, στη συνέχεια ο Άλεκσιτς πήρε το ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 32' ο Πανσερραϊκό απέκτησε ξανά προβάδισμα. Ο Στάικος εκτέλεσε μακριά από την περιοχή, εκεί που ο Κλέιμαν έδειχνε να ελέγχει την μπάλα, την έχασε μέσα από τα χέρια για το 2-1 της ομάδας των Σερρών. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο δεύτερο μέρος θέλοντας να κάνει το δικό του παιχνίδι. Σο 58' προειδοποίησε με μία σέντρα σουτ του Ροσέρο, με τον Χόβαν να διώχνει δύσκολα. Στο 59' ο Εραμούσπε αστόχησε με κεφαλιά τοιυ, με τον ΠΑΣ να βρίσκει τελικά την ισοφάριση στο 62'. Μετά από ένα γέμισμα και κακή προβολή του Γκάρο, ο Τσαούσης πήρε την κατοχή και σούταρε για το 2-2.

Στο 68' ο Πανσερραϊκός κέρδισε δεύτερο πέναλτι, με την ανατροπή του Μούργου από τον Τζίνο. Ωστόσο αυτή τη φορά ο Πηλέας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 72ο λεπτό ο Στάικος είχε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, όμως επίσης έστειλε την μπάλα αρκετά έξω. Ο Πανσερραϊκός στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κρατούσε την μπάλα και προσπαθούσε να απειλήσει.

Τελικά κατάφερε να βρει το γκολ στο 90'. Ο Πεταυράκης εκτέλεσε πανέξυπνα φάουλ, ο Άλεκσιτς πήρε την μπάλα αριστερά της περιοχής και με πανέμορφο σουτ σκόραρε στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν. Το παιχνίδι έγινε ροντέο και κυριολεκτικά έπεφταν κορμιά. Οι Ηπειρώτες έμειναν και με δέκα παίκτες, με τον Καραχάλιο να γκρεμίζει τον Σοφιανό που ήταν σε θέση για γκολ και αποβλήθηκε. Έτσι, το 3-2 έμεινε έως το φινάλε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης (86' Ντανκερλούι), Ουεντραόγκο (87' Θυμιάνης), Στάικος, Πηλέας (71' Μασκανάκης), Μούργος (71' Σοφιανός), Χατζηστραβός (54' λ.τ. Μορέιρα), Άλεξιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Γκάρο (66' λ.τ. Λώλης), Τζίνο (89' Τζίνο), Τζίμας (55' Ροσέρο), Παμλίδης, Κόντε (80' Μπάλαν).

Σκόρερ: 9' Πηλέας (πεν), 32' Στάικος - 11' Παντελάκης, 62' Τσαούσης, 89' Τζίνο.


Κίτρινες: 73' Ουεντραόγκο, 90' Άλεξιτς, 90'+4' Μασκανάκης, 90'+8΄Σοφιανός - 45'+2' Παντελάκης, 78' Λώλης.

Κόκκινη: 90'+5' Καραχάλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου