Τελευταία Νέα

1/1/24

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στην Τενερίφη ο Κάιλ Γκάι!

Από τον Παναθηναϊκό πίσω στην Ισπανία ο Κάιλ Γκάι, ο οποίος μετακόμισε στην Τενερίφη μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24.

Επίσημο ύφος πήρε η αποχώρηση του Κάιλ Γκάι από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Την πρώτη μέρα του 2024, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε την αποδέσμευση του 26χρονου γκαρντ, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Λίγο νωρίτερα είχε και ο ίδιος αποχαιρετήσει τους πράσινους.

Ο Κάιλ Γκάι αποκτήθηκε το καλοκαίρι μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Μπανταλόνα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το γλυκό ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έδεσε όμως, με τον 26χρονο περιφερειακό να αποχωρεί μετά από πέντε μήνες.

Σε οκτώ παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα των πρασίνων στην EuroLeague, ο Γκάι σκόραρε συνολικά 32 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, παίζοντας 10'38" κατά μέσο όρο. Αντίστοιχα, σε 6 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είχε 6.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 21:59" συμμετοχής.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο Κάιλ Γκάι βρήκε ξανά μπασκετική στέγη. Για την ακρίβεια, ο 26χρονος γκαρντ επέστρεψε στην Ισπανία, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τενερίφης μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Η Τενερίφη πλήρωσε, μάλιστα, buy-out στην Μπανταλόνα, την προηγούμενη ομάδα του Γκάι στην ιβηρική χερσόνησο, η οποία διατηρούσε τα δικαιώματα του παίκτη στην Ισπανία, σύμφωνα με το tanteo.

Να σημειώσουμε πως η Τενερίφη μετράει 8 νίκες και 8 ήττες μέχρι στιγμής στην Liga Endesa, ρεκόρ που τη φέρνει στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ στο Basketball Champions League έχει προκριθεί απευθείας στη φάση των 16 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της μετά την ολοκλήρωση του Play-In.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου