Τελευταία Νέα

21/2/24

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Άλεκ Πίτερς!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Άλεκ Πίτερς (28 χρονών, 2.06 μέτρα) για δύο ακόμα χρόνια, διατηρώντας ακόμα ένα μέλος του βασικού του κορμού, επιβραβεύοντας τον Αμερικανό για την σπουδαία σεζόν του.

Ο Άλεκ Πίτερς (29 χρονών, 2.03 μέτρα) θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια, αφού η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Αμερικανού φόργουορντ, προλαβαίνοντας και τους... μνηστήρες ενόψει του καλοκαιριού.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προαναγγείλει με δύο post στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter την συγκεκριμένη κίνηση, με την ανακοίνωσή τους να επισημοποιεί την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μάλιστα το έκαναν, ξανά με διαφορετικό τρόπο, αφού ανέβασαν ένα VIDEO που ξεκινούσε με την πρωινή "καλημέρα" του Αμερικανού, συνεχιζόταν με την υπογραφή του συμβολαίου του Αμερικανού και κατέληγε με τον Πίτερς να πηγαίνει στο ΣΕΦ με την σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί τους, όπου την ρωτούσε "πιστεύεις ότι θα μπορούσες να βλέπεις αυτή την θέα για δύο ακόμα χρόνια;" και εκείνη να απαντάει "ω, ναι!"

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν έτσι ένα ακόμα μέλος του βασικού κορμού της ομάδας την τελευταία διετία, αλλά και του πρώτου σκόρερ τους την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πίτερς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 και στην δεύτερη χρονιά του κάνει σεζόν καριέρας με την ομάδα του Πειραιά, έχοντας 14.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 51.6% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 14.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 54.8% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου