Τελευταία Νέα

27/8/10

Διεθνή νέα - Μεταγραφές



Παίκτης της Βόλφσμπουργκ με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ντιέγκο, με τη Γιουβέντους να ανακοινώνει το πρωί της Παρασκευής μέσω της ιστοσελίδας της την παραχώρηση του παίκτη στο γερμανικό σύλλογο.



"Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την πώληση με κανονική μεταγραφή  του ποδοσφαιριστή Ντα Κούνια Ντιέγκο έναντι του ποσού των 15.500.000 ευρώ, με το ποσό αυτό να καταβάλλεται άμεσα με την υπογραφή των συμβολαιών", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "μπιανκονέρι".


Να σημειωθεί πως ο 25άχρονος Βραζιλιάνος μέσος είχε περάσει την Πέμπτη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις υποίες υποβλήθηκε και είχε πάρει μέρος στην πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες, με τους "λύκους" να αποτελούν το δεύτερο σταθμό του παίκτη στη Μπουντεσλίγκα μετά την τριετή θητεία του στη Βέρντερ Βρέμης (2006-2009).





Έναν παραπάνω... πονοκέφαλο ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει ο Παναθηναϊκός, με τους "μπλαουγκράνα" να έρχονται σε οριστική συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Χαβιέρ Μαστσεράνο.


Μετά από ένα έντονο φλερτ που κράτησε αρκετούς μήνες, ο Αργεντινός αμυντικός μέσος είναι έτοιμος πλέον να περάσει την πόρτα του επιβλητικού "Καμπ Νόου", με τους πρωταθλητές Ισπανίας να ανακοινώνουν επίσημα μέσω της ιστοσελίδας τους ότι τα βρήκαν σε όλα με τους "κόκκινους" και ότι ο παίκτης θα υπογράψει τετρατές συμβόλαιο συνεργασίας.


Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Λίβερπουλ θα βάλει στο ταμείο της το ποσό των 22.000.000 ευρώ, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει προσφέρει στον ποδοσφαιριστή τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 5.000.000 ευρώ.
"Η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Χαβιέρ Μαστσεράνο στο σύλλογό μας για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από έντονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το σύλλογο τις τελευταίες ώρες αλλά και από τον ίδιο τον παίκτη κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η Μπαρτσελόνα θα βγάλει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της συμφωνίας από τη στιγμή που ο παίκτης περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή ολοκληρωθεί.

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο αναμένεται να φτάσει στη Βαρκελώνη αυτό το Σαββατοκύριακο", 
αναφέρει η ιστοσελίδα της "Μπάρτσα", ενώ στην επιβεβαίωση της συμφωνίας προχώρησε και η επίσημη Λίβερπουλ.
"Η Λίβερπουλ συμφώνησε για τη μεταγραφή του Μαστσεράνο στη Μπαρτσελόνα. Ο ισπανικός σύλλογος έχει πάρει την άδεια να μιλήσει με τον Αργεντινό μέσο",αναφέρουν χαρακτηριστικά οι "κόκκινοι".

Να σημειωθεί πως ο 26άχρονος διεθνής μέσος με την "αλμπισελέστε" είχε ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, με την ομάδα του Μέρσισαϊντ να δέχεται τελικά να τον παραχωρήσει και τον Ροί Χόντσον να τον αφήνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία για το Europa League.






Τα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους προβάρει ουσιαστικά εδώ και λίγες ώρες ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, με τους διοικούντες την "κυρία" να έρχονται σε συμφωνία με τους ομολόγους τους της Νάπολι για την μεταπήδηση του παίκτη στο Τορίνο.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, η Γιουβέντους θα καταβάλλει το ποσό των 5.000.000 ευρώ προκειμένου να τον έχει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού για την ερχόμενη σεζόν, ενώ θα έχει το δικαίωμα απόκτησής του με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2011 έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ.


"Υπάρχουν τρεις πλευρές που συμμετέχουν στη συμφωνία, δεν είναι προδοσία, μερικές φορές η λογική κυριαρχεί απέναντι στην καρδιά", είπε σε οπαδούς της Νάπολι πριν από το ευρωπαϊκό ματς με την Έλφσμποργκ ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από το "Σάν Πάολο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες οπαδοί των "παρτενοπέι" ξέσπασαν στο γήπεδο με συνθήματα κατά του προέδρου Ντε Λαουρέντις για την απόφασή του να πουλήσει τον Ιταλό διεθνή επιθετικό, με τον Κουλιαρέλα να μένει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους Σουηδούς και να μην χρησιμοποιείται ούτε ως αλλαγή από τον Βάλτερ Ματζάρι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου