Τελευταία Νέα

27/8/10

Στην Εθνική Μήτρογλου-Πετρόπουλος !



O Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Γεωργία-Κροατία για το Euro 2012, με τους Μήτρογλου και Πετρόπουλο να είναι τα νέα πρόσωπα στην "γαλανόλευκη".



Από τις κλήσεις του Πορτογάλου τεχνικού ξεχωρίζει η απουσία του Άγγελου Χαριστέα, παρά το γεγονός ότι το όνομα του επιθετικού της Αρλ ήταν μέσα στις προεπιλογές του.


Αναλυτικά, η 22άδα των παικτών για τα δύο πρώτα ματς του Euro 2012:

Τερματοφύλακες: Τζόρβας, Σηφάκης.

 
Αμυντικοί:
 Βύντρα, Σεϊταρίδης, Παπασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας .


Μέσοι:
 Κατσουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Καφές, Κονέ .


Επιθετικοί: 
Πετρόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.


"Θέλω να συγχαρώ τις ελληνικές ομάδες που προκρίθηκαν στα Κύπελλα Ευρώπης", τόνισε με δηλώσεις του ο 56άχρονος προπονητής, αφού πρώτα καλωσόρισε τον Ζήση Βρύζα στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, για να προσθέσει:


"Ελπίζω να δώσουν χαρά σε κάθε Έλληνα. Εμείς, από την πλευρά μας, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας για το Euro2012. Πιστεύω στη δυνατότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πιστεύω στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών και στη δουλειά μου.

Έτσι, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Θέλω να πω πως αυτοί που πολλοί από τους παίκτες που δεν βρίσκονται στην επιλογή της Εθνικής, θα μπορούσαν να βρίσκονται.

Αυτοί που δεν βρίσκονται είναι είτε δική τους επιλογή, είτε λόγω τεχνικής απόφασης. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιλεχθούν στο μέλλον και δεν βρίσκονται στην γενική λίστα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου