Τελευταία Νέα

3/11/10

Πέταξε για Γερμανία ο Άρης


Τα μέλη της αποστολής του Άρη έφθασαν στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις 8:00 με τους Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο και Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα να εξέφρασαν στις δηλώσεις τους την αισιοδοξία τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα κρατήσει τον Άρη ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του φετινού Europa League δεδομένου ότι ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στην Μαδρίτη με την Ατλέτικο και το εντός έδρας με την Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές του ομίλου.

«Μας περιμένει ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι που στην ουσία θα είναι ο επαναληπτικός του προηγούμενου παιχνιδιού. Φροντίσαμε να δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή μας αλλά και στην τακτική και θα πάμε να διεκδικήσουμε και τις δικές μας πιθανότητες για την νίκη. Έχουμε μία ποιοτική ομάδα και πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νέτο.

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης μπορεί να κρατήσει και πάλι την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο μηδέν όπως στο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είπε: «Με γνώμονα το πρώτο παιχνίδι αν έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Μπορεί να μην είχαμε κάνει πολλές ευκαιρείς αλλά είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία που θα κοιτάξουμε να την έχουμε και πάλι αλλά και να τη φορά αυτή να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε για γκολ».

Για τον παράγοντα της τακτικής ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Άρη υποστήριξε: «Σίγουρα η τακτική θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο με μένα να είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να φύγουμε με κάτι θετικό αύριο από την Γερμανία. Αν πάρουμε εξάλλου ένα θετικό αποτέλεσμα και κερδίσουμε στην τελευταία αγωνιστική την Ρόζενμποργκ στην έδρα μας θα κρατάμε εμείς την πρόκριση στα πόδια μας».

Κι όσο για το ότι το αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν συμπίπτει με αυτό του παρελθόντος στην Ιταλία με την Περούτζια όπου ο Άρης είχε κερδίσει ο Νέτο σημείωσε: «Αν κάνουμε ένα σωστό παιχνίδι ίσως και εμείς να κάνουμε ένα ιστορικό παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο επίσης Βραζιλιάνος Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα τόνισε: «Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Θα πρέπει ωστόσο να αποσπάσουμε τουλάχιστον έναν βαθμό και κάτι παραπάνω. Έχουμε δουλέψει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Κι όσο για την Μπάγερ Λεβερκούζεν υπογράμμισε: «Είναι μία ποιοτική ομάδα με μας να πρέπει να έχουμε μία καλή κυκλοφορία της μπάλας οπότε δεν θα πρέπει να τους δώσουμε την κατοχή», και κατέληξε: «Ειδικά τώρα που παίζει στην έδρα της και να τους πιέσουμε ψηλά».

Υπενθυμίζεται πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους 19 από τους 21 ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι στην UEFA για την φάση των ομίλων. Απόντες είναι λόγω του τραυματισμού του ο Κροάτης επιθετικός Ντάνιελ Τσέζαρεκ και της ίωσής του ο Θέμης Κουλουχέρης που χθες ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα και ο Έλληνας αμυντικός να παραμείνει με την σειρά του στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου