Το γκολ του Ταραχούλσκι και το... χέρι του Ταμπάση έστειλαν τον Διαγόρα στη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ύστερα από 24 χρόνια! Αστόχησε σε πέναλτι ο Διαμάντης για τον Εθνικό Αστέρα στο 40'.
Τελευταία φορά που ο Διαγόρας θριάμβευσε στον θεσμό του Κυπέλλου ήταν το 1987. Τότε η ομάδα της Ρόδου είχε φτάσει στα ημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε από τον ΟΦΗ.
Πλέον, στον Διαγόρα μπορούν να κάνουν όνειρα ανάλογης πορείας, αφού ο Ταραχούλσκι με το γκολ του κατάφερε να στείλει την ομάδα του στην επόμενη φάση και να γράψει τη δική του ιστορία με τον σύλλογο. Πλέον ο Ατρόμητος θα είναι το επόμενο εμπόδιο του Διαγόρα για το Κϋπελλο.
Μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενος στο 40' όταν ο Διαμάντης... έστειλε στο γκρεμό την ομάδα του, αστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Λουάμο, από το χέρι και την αποβολή του Χατζόπουλου.
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.
Κίτρινες κάρτες: 31' Φραντζεσκί, 33' Τραορέ, 61' Προβατίδης, 70' Παριανός, 93' Ταμπάσης, 95' Παπαζούδης.
Κόκκινες κάρτες: 39' Χατζόπουλος.
Γκολ: 30' Ταραχούλσκι.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Διαγόρας (Πετρός Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης (62' λ.τ Σκόνδρας), Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (83' Αγκιρίμπα), Γεωργίου (90+3' Χριστοφιλέας), Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριανός (71' Τσιώλης), Καρατζάς, Τραορέ, Χωριανόπουλος, Διαμάντης (82' Αργυρίου), Παλάσκας (63' Γιαννιτσανάκης), Φραντζεσκί, Λουάμο, Παπαζούδης, Άντονι.
Διαιτητής: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας).
Βοηθοί: Γ. Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ε. Ζαρακοβίτης (Μεσσηνίας).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου