Τελευταία Νέα

27/1/11

Πανιώνιος - Κ. Μήτρογλου : «Σκοράρει» και στην πίτα!

  «Σκοράρει» και στην πίτα!

Το άστρο του Κώστα Μήτρογλου έχει ανατείλλει για τα καλά μέσα στο 2011. Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου μετά τα γκολ στο γήπεδο... βρήκε δίχτυα και στην εκδήλωση της κοπής της πίτας! Ή για την ακρίβεια βρήκε το φλουρί!

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου, η οποία έγινε σε παραλιακό κέντρο της Βάρκιζας, αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης της Πέμπτης. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό-ιατρικό τιμ, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας, Γεράσιμος Βεντούρης και μέλη του Δ.Σ. καθώς και στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες για τον Πανιώνιο, ενώ αφού εξήγησε στους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές από πού προέρχεται το ελληνικό έθιμο της βασιλόπιτας, ανακοίνωσε πως το κάθε τυχερό φλουρί θα κερδίσει 1.000 ευρώ.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, στην οποία ένας εξ αυτών που βρήκαν τα φλουριά ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, με το 2011 να εξελίσσεται γι' αυτόν πολύ καλά από την στιγμή που έγινε κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Τυχεροί ήταν και οι Ανέστης, Λεμονής από το ποδοσφαιρικό τμήμα και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Αλβανός. Μάλιστα τα πειράγματα στους τυχερούς των φλουριών έδωσαν και πήραν. Ειδικά ο Ανέστης, αλλά και ο Μήτρογλου, έγιναν στόχος των περισσότερων πειραγμάτων από τους συμπαίκτες τους. Από την μεριά του ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Λεμονής χάρηκε ιδιαίτερα με αυτήν την εξέλιξη. Άπαντες αποχώρησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ευχόμενοι η νέα χρονιά να φέρει νίκες και επιτυχίες για την ομάδα, υγεία και ευτυχία για τους φίλους της.

* Πριν την εκδήλωση της κοπής της πίτας, προηγήθηκε γεύμα το οποίο γίνεται ανά τακτά διαστήματα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας, με χρήματα που συγκεντρώνονται από τα πρόστιμα που επιβάλονται σε ποδοσφαιριστές για μικρά καθημερινά παραπτώματα.

* Την Παρασκευή η προπόνηση των κυανερύθρων θα γίνει στις 11 το πρωί στο Απήλιον, ενώ το Σάββατο θα γίνει το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη.



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου