Ο Σάκης Τσιώλης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης το βράδυ της Τετάρτης (09/03) και απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου συναντήθηκε στις 20:00 με ανθρώπους της διοίκησης των "κιτρίνων" κι έδωσαν τα χέρια για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
Μάλιστα, οι παίκτες του Άρη ενημερώθηκαν πως η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 16:00, υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.
Πλέον μετά την σημερινή βραδινή εξέλιξη ο έμπειρος Καρδιτσιώτης τεχνικός αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη την προσεχή Κυριακή (13/03, 17:15) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Τσιώλη έπαιξε ο τρόπος προσέγγισής του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, τα τελευταία 24ωρα. Τόσο στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχανε όσο και πολύ περισσότερο στο τετ α τετ που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ το βράδυ της Τετάρτης.
Μία παρουσία που ήταν αποτέλεσμα του σημερινού μεσημεριανού τηλεφωνήματος που είχανε οι δύο άνδρες. Σε αυτό όπου ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είχε φροντίσει να του ξεκαθαρίσει για ακόμη μία φορά σε εκείνο πως εξαιτίας της δέσμευσής του απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα μπορούσε να αποδεχθεί την πρόταση που του είχε γίνει.
Δέσμευση που είχε δώσει ο Τσιώλης κατά την αποχώρησή του προ ημερών από την ομάδα της Θεσσαλίας όπου τους είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα δούλευε σε άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο η κίνηση ματ όπως αποδείχθηκε του προέδρου της ΠΑΕ Άρης ήταν να επιμείνει να ταξιδέψει από την Αθήνα όπου βρισκότανε έχοντας μαζέψει και τα τελευταία του πράγματα από τον Βόλο λίγες μόλις ώρες αργότερα για την Θεσσαλονίκη.
Όπως και έγινε στις 19:00 με τον Τσιώλη να αφίχθη στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης από όπου και μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και είχε το νέο ραντεβού με τον Αθανάσιο Αθανασιάδη και όχι μόνο. Εκεί όπου του παρουσιάστηκε όλο το πλάνο της μεταξύ τους συνεργασίας και από κοντά και όπως αποδείχθηκε δεν χρειάστηκε περίπου μία ώρα ώστε να πειστεί πως δεν θα έπρεπε την τιμή και πρόκληση όπως είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να πάει χαμένη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά και από την περασμένη εβδομάδα στα τρία εν Θεσσαλονίκη ραντεβού του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, με τον Τσιώλη επιθυμία της ΠΑΕ Άρης ήταν η σύναψη ενός συμβολαίου διετούς χρονικής διάρκειας. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2013 με τον ίδιο όμως να προτιμούσε εξ αρχής μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2012.
Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί πως ένας από τους βασικούς λόγους που τελικά ο Τσιώλης είπε το ναι στην πρόταση συνεργασίας της ΠΑΕ Άρης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου