Τελευταία Νέα

10/8/11

Κάλιαρι-Άρης 1-1 (Φιλικό).


Ο διπρόσωπος Άρης ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Κάλιαρι. Πολλά προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλαγές και βελτίωση στην επανάληψη με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Σολτάνι.

Δύο πρόσωπα για τον Άρη στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους απέναντι στην Κάλιαρι. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη με πολλούς νέους παίκτες στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19' από στημένη φάση και απειλήθηκε να πάει στα αποδυτήρια με σκορ μεγαλύτερο του 1-0.

Στην επανάληψη όμως οι αλλαγές του Έλληνα προπονητή μεταμόρφωσαν την εικόνα της ομάδας και οι κιτρινόμαυροι αφού ισοφάρισαν γρήγορα με τον ...συνήθη ύποπτο Σολτάνι (50'), είχαν τις ευκαιρίες να φύγουν από την Σαρδηνία με το διπλό.

O Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε την αναμέτρηση με πολλά νέα πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια στο 4-4-2 ήταν ο Βελλίδης καθώς ο Σηφάκης έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα για το φιλικό με την Βοσνία. Στην άμυνα και στα στόπερ οι Κοτσώνης και Μίσελ με τον Αγτζίδη αριστερά και τον αρχηγό Νέτο δεξιά. Στη μεσαία γραμμή και στα αριστερά ξεκίνησε ο Κατίδης, δεξιά ο Πορτίγια και οι Παπαστεριανός, Τόχα στο κέντρο. Μπροστά το δίδυμο Καστίγιο-Τσέζαρεκ.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι κιτρινόμαυροι δεν απειλήθηκαν από την ιταλική ομάδα, αντίθετα αυτοί έχασαν στην μεγάλη ευκαιρία στο 5' με τον Καστίγιο να βγάζει μόνο του τον Τσέζαρεκ απέναντι από τον Αβράμοφ, με τον επιθετικό όμως του Άρη να αστοχεί.

Στοιχεία αγώνα:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κάλιαρι (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Αβράμοφ, Πιζάνο, Αριάουντο, Γκότζι (70′ Αστόρι), Αγκοστίνι (46′ Κανίνι), Μπιοντίνι, Κόντι (46′ Ναϊγκόλαν), Μανκόσου, Κοσού, Νενέ, Λαριβέι (69′ Ιμπάρμπο)

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Αγτζίδης (46′ Λαζαρίδης), Κοτσώνης (75′ Γιαννίτσης), Μίσελ, Κατίδης (46′ Φατί), Παπαστεριανός (46′ Καπετάνος), Πορτίγια (46′ Σολτάνι), Τόχα (46′ Παπαζαχαρίας), Καστίγιο (69′ Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (72′ Τοπούζης)

Γήπεδο:  "Μπρούνο Νέσπολι", Σαρδηνία.

Σκόρερ: 19' Αριάουντο / 50' Σολτάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου