Τελευταία Νέα

30/1/13

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς!


Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς είναι παίκτης του ΠΑΟΚ με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να υπογράφει σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας  για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Ο 33χρονος επιθετικός μέσος έχει περάσει από την Παρτιζάν, την Σαχτάρ και την Πόρτσμουθ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Zvonimir Vukić. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας  για τον επόμενο 1,5 χρόνο".
Ο Zvonimir Vukić, που θα φορά τη φανέλα με το Νο 9, μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο paokfc.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φανταστικούς φιλάθλους και έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και θέλει να τη δει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Γνωρίζω ότι ΠΑΟΚ και Partizan έχουν αδερφικές σχέσεις και επιθυμώ να παίξω και στον ΠΑΟΚ το ίδιο καλά όπως έχω κάνει και με την Partizan τα προηγούμενα χρόνια. Σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές τους αρέσει και θέλουν να αγωνίζονται σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως η Τούμπα, να αισθάνονται την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ελπίζω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να με δουν με καλό μάτι, καθώς προέρχομαι από την Partizan στην οποία ήμουν και αρχηγός της, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φανώ αντάξιος μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ στη νέα μου ομάδα».
Το who is who:
Το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Γεννημένος στις 19/7/1979 ξεκίνησε την καριέρα του με την ομάδα της γενέτειράς του (Proleter Zrenjanin) τη σεζόν 1996-97 σε ηλικία 17 ετών. Έγινε βασικός στην ομάδα με τις πρώτες εμφανίσεις του και τράβηξε το ενδιαφέρον της Atlético Madrid.
Μετά από δύο σεζόν στις οποίες έπαιξε με την β΄ομάδα της Atlético (40 αγώνες , 4 γκολ) επέστρεψε στην Σερβία για λογαριασμό της Partizan. Μέσα σε μία τριετία με την φανέλα της Partizan είχε παίξει 86 φορές και έχει σημειώσει 44 γκολ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στη τη Shakhtar Donetsk όπου παρέμεινε πέντε χρόνια (2003-2008), έχοντας 73 συμμετοχές και 12 γκολ. Στην 5ετία αυτή δύο φορές δόθηκε δανεικός σε άλλες ομάδες...
Πρώτα στην Portsmouth (2005-06) όπου είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το 2006 πήγε σαν δανεικός για έξι μήνες στην Partizan (είχε μόλις 2 συμμετοχές). Το 2008 πήρε μεταγραφή για τη Μόσχα,  στην ομάδα Moscow με την οποία αγωνίστηκε 27 φορές, πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ το 2011 επέστρεψε στην Partizan για να βγεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, με 16 γκολ σε 34 συμμετοχές.
Ο Vukić έχει σκοράρει και 6 φορές με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας από το 2003 ως το 2006. Ο ποδοσφαιριστής δύο φορές έγινε στόχος ελληνικών ομάδων, της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2012 (κρίθηκε ακριβός) και του Ολυμπιακού παλιότερα (το 2006 όταν ανήκε στην Shakhtar και έπαιζε δανεικός στην Partizan). Αξίζει να σημειωθεί  πως εκείνο το διάστημα ο Vukić, είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί του πόδι- κατά την διάρκεια φιλικής αναμέτρησης της Partizan με την Ουράλ, που διεξήχθει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της σερβικής ομάδας στο Ντουμπάι!
Δείτε βίντεο με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς:
                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου