Τελευταία Νέα

18/8/14

Ολυμπιακός : Aνακοίνωσε τον Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες!


Την απόκτηση του Χόρχε Μπενίτες ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (18/8) ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Παραγουανός επιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/8) στα γραφεία του Ολυμπιακού και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στη χώρα μας το Σάββατο (16/8), ενώ την Κυριακή (17/8) πέρασε με επιτυχία από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μπενίτες, χωρίς να γνωστοποιήσει τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και το κόστος της μετακίνησης του παίκτη από την Γκουαρανι.

Ο 22χρονος φορ της Γκουαρανί, την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε 17 γκολ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του σε 21 αγώνες και ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και ίσως την Δευτέρα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα, ούτως ώστε να τον κάνουν δικό τους και τον φέρνουν στο Λιμάνι. Αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα φέρει στην ομάδα, ενώ τελειώνει η σεναριολογία περί επαναπατρισμού του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Μπενίτες είναι μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, όταν έπαιξε απέναντι στη Γαλλία την 1η Ιουνίου 2014, μπαίνοντας αλλαγή του Ρόκε Σάντα Κρουζ στο 65ο λεπτό του αγώνα.

Στην Γκουαρανί έπαιξε αρχικά από το 2010 μέχρι το 2012 και μετέπειτα στη Ρούμπιο Νιου, προτού επιστρέψει, κάνοντας... παπάδες και πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ο Μπενίτες έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση για το πρωτάθλημα της πατρίδας του στις 30 Μαΐου 2010 απέναντι στην Ολίμπια, περνώντας στην θέση του Τζουλιάν Μπενίτες στο 68ο λεπτό στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του.

Να πούμε πως η ομάδα του είχε απορρίψει πρόταση 4,5 εκ. ευρώ από την Γκλάντμπαχ, η οποία ήθελε να τον κάνει δικό της, αλλά έφαγε... πόρτα από τους Παραγουανούς.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες".


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε αμέσως μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα ο Χόρχε Μπενίτες.

Ο Παραγουανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τις φιλοδοξίες με τη φανέλα του Θρύλου και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα του, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσει η ομάδα ακόμα πιο ψηλά!

Αναλυτικά:

Καλωσήρθες στην ομάδα! Πώς νιώθεις τώρα που ολοκλήρωσες τη μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό;

"Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε".

Πώς βλέπεις το άλμα από το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής στο ευρωπαϊκό;

"Πολύ θετικό. Ξέρω τι σημαίνει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι έχω όλα τα φόντα για να βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος γι' αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο σύλλογος και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο".

Η συμμετοχή στο Champions League αποτελεί πρόκληση για σένα;

"Ναι, πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση όπου ο καθένας θα πρέπει να δείξει τι αξίζει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό".

Τέλος, θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

"Έρχομαι για να βοηθήσω όσο μπορώ, να δείξω ότι είμαι ένας πολύ ικανός επιθετικός και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα!".

           


Δείτε βίντεο με τον Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες:

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου