Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε αυτή τη φορά να ξεκινήσει τον αγώνα με 4-2-3-1, αλλάζοντας στην επανάληψη τους παίκτες και τη διάταξη σε 4-3-3. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος στο χορτάρι του Freethiel, είχε την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκε καθόλου. Μπροστά ο Μπαράλες, στη φετινή του πρεμιέρα με τα κιτρινομπολέ, θυμήθηκε τα περσινά, έχοντας μία καλή ευκαιρία στο 21' και ανοίγοντας το σκορ στο 31'.
Ο Μπερτόγλιο ήταν και πάλι το σημείο αναφοράς στο κέντρο, ενώ ο Παντελιάδης που μπήκε στη θέση του τραυματία Γιαννούλη, ήταν αρκετά κινητικός και έδωσε την ασίστ στο γκολ με εξαιρετική ενέργεια.
Στην επανάληψη το 4-3-3 δεν απέδωσε το ίδιο, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήραν τα ηνία και άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Νωρίς νωρίς στο β' ημίχρονο ισοφάρισαν όταν ο Εμόντ με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Μπαντή. Οι παίκτες της Μπέβερεν είχαν άλλες 2-3 καλές φάσεις για ένα δεύτερο γκολ, με τους κιτρινομπλέ να ελέγχουν τον ρυθμό μετά το 60', να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα μέχρι τη μεσαία γραμμή αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η μοναδική καλή φάση στην επανάληψη για τον Αστέρα ήρθε στο 86' με το τετ-α-τετ του Σκούρτη ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.
Ταυτότητα αγώνα:
Γήπεδο: Freethiel Stadion.
Συνθέσεις:
Αστέρας α' ημίχρονο (4-2-3-1): Κοσίτσκι - Ζησόπουλος, Τορμένα, Σανκαρέ, Γιαννούλης (15' Παντελιάδης) - Γουάτο, Ιγκλέσιας - Φούντας, Μπερτόγλιο, Μάσα - Μπαράλες
Αστέρας β' ημίχρονο (4-3-3): Μπαντής - Μούκαμ, Γκοϊάν, Αλόκο, Παντελιάδης - Ντουντού, Χαμντανί, Δημούτσος - Λανθαρότε, Γιάννου, Σκούρτης
Μπέβερεν (4-3-3): Χένκινετ - Γιανς, Κουλιμπαλί, Μανανκά, Ντεμίρ - Λανγκίλ, Μάριτς (69' Κοφρίζ), Μουλίν - Μινί (77' Σιλά), Εμόντ (80' Μπέλντερ), Γκανό
Σκόρερ: 52' Εμόντ - 31' Μπαράλες.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου