Τελευταία Νέα

27/9/18

1η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Άρης Αβάτου - Παναχαϊκή 0-1

Η Παναχαϊκή με γκολ του Μωραΐτη νίκησε 1-0 στην Ξάνθη τον Άρη Αβάτου για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος
H 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίστηκε την Πέμπτη (27/9). Στην Ξάνθη η Παναχαϊκή για το 5ο γκρουπ νίκησε 1-0 τον Άρη Αβάτου, ενώ ο Απόλλων Πόντου στο Παγκρήτιο επικράτησε 1-0 του Ηροδότου, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου.
Η Παναχαϊκή, που ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με κατοχή μπάλας πάνω από 70%, άνοιξε το σκορ στο 50', με συρτό σουτ του Παναγιώτη Μωραΐτη μέσα από την περιοχή και δεξιά. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" το ματς, αλλά στο τέλος θα μπορούσαν να το... πληρώσουν, όταν οι Σιχλιμοίρης και Γκέκας αστόχησαν από θέσεις βολής.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73' λ. τρ. Ψεμματάς), Μιλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56' Σιχλιμοίρης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56' Κοτόπουλος), Γκέκας, Μελισσόπουλος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66' Μαυριάς), Κολ, Μωραΐτης (79' Αντωνακόπουλος).
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)
Βοηθοί: Διαμάνης, Τερζόπουλος (Έβρου)

5ος όμιλος:

1. Παναχαϊκή 3
2. Άρης Αβάτου 0
3. Ολυμπιακός
4. Λεβαδειακός 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου