Τελευταία Νέα

1/11/18

2η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 0-2

Τα γκολ του Τοροσίδη και του Ναουέλ έδωσαν και τυπικά στον Ολυμπιακό το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου (2-0 την Παναχαϊκή), αλλά ήδη οι «ερυθρόλευκοι»... ξέχασαν το ματς της Πάτρας αφού το μυαλό είναι στην Κυριακάτικη «μάχη» με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη! 
Σε ένα ματς που διεξήχθη σε τραγικές γηπεδικές συνθήκες και είχε και ένταση & επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και οπαδών ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα για το Κύπελλο κάνοντας το δύο στα δύο στον όμιλό του. Σκόρερ οι Τοροσίδης και Ναουέλ.

ΜΑΤΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ... ΧΩΡΑΦΙ!
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, για τον οποίον μάλιστα εκφράστηκαν έντονα "ερυθρόλευκα" παράπονα πριν από την σέντρα, εμφάνισε πολύ καλύτερο πρόσωπο και κατάφερε να φτάσει στο διπλό και να κάνει το 2Χ2 στον 5ο όμιλο. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει και στην πρώτη αγωνιστική με 1-0 του Λεβαδειακού στο Φάληρο.
Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό, πέτυχαν οι Τοροσίδης και Ναουέλ. Ο ακραίος σέντερ μπακ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα στο 38ο λεπτό από κόρνερ του Ναουέλ, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του τέρμα ύστερα από αυτό με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Δίκαιο το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, που είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.
Μάλιστα, τέσσερα λεπτά πριν (34'), ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Τσιμίκα στην περιοχή της Παναχαϊκής και το ριπλέι δείχνει πως υπήρξε επαφή, άρα και παράβαση που δεν δόθηκε από τον ρέφερι του αγώνα.
Στο β' μέρος, οι παίκτες του Μαρτίνς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν την Παναχαϊκή, ακόμα και μετά την 15λεπτη διακοπή λόγω των επεισοδίων. Το 0-2 έγινε στο 69ο λεπτό με τον Ναουέλ, ο οποίος νίκησε τον Σούλη με δυνατό και έκανε το 0-2. Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στον αγώνα και "σφράγισε" την πολύ καλή εμφάνισή του με ένα τέρμα.
Στο 79', η Παναχαϊκή είχε την καλύτερή της ευκαιρία με τον Τσελεπίδη, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Γιαννιώτη. Στο 86', έγινε πανέμορφη συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ο τελευταίος αποδέκτης της μπάλας, πιάνοντας το βολέ που απέκρουσε ο Σούλης. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58' Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46' Κυνηγόπουλος), Κολ (73' Αργυρόπουλος), Μαυρίας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος, Νάτχο (79' Φετφατζίδης), Ναουέλ (83' Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76' Βοΐλης).
Η βαθμολογία του ομίλου:
1. Ολυμπιακός 6 (3-0)
2. Λεβαδειακός 3 (4-1)
3. Παναχαϊκή 3 (1-2)
4. Άρης Αβάτου 0 (0-5)

Η 3η αγωνιστική (5/12):
Παναχαϊκή - Λεβαδειακός
Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου