Τελευταία Νέα

20/12/18

3η Aγωνιστική 2ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Απόλλων Λάρισας - Λαμία 0-7

Με επτά διαφορετικούς σκόρερ, η Λαμία διέσυρε με σκορ 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στην Φιλιππούπολη και σε συνδυασμό με το 3-1 της ΑΕΚ επί του Βόλου, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. 
Η Λαμία μπήκε στο ματς της Φιλιππούπολης με τον Απόλλωνα Λάρισας, ψάχνοντας έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Βόλο. Η ομάδα της Φθιώτιδας έψαχνε μια νίκη με πολλά τέρματα, ευελπιστώντας παράλληλα σε επικράτηση της ΑΕΚ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.
Αν και ο Μάκης Χάβος επέλεξε να έχει εκτός ενδεκάδας αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, η Λαμία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και προηγήθηκε μόλις στο 10' με κεφαλιά του Ασίγκμπα.
Στο 18' ο Επστάιν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και παρά τις καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε στο πρώτο μέρος, που έκλεισε στην Φιλιππούπολη με το σκορ στο 0-1.
Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές (από δύο για κάθε ομάδα) και μετά την πρώτη ώρα της αναμέτρησης, ξεκίνησε ένας ανελέητος... βομβαρδισμός της εστίας του Μαντζάρη από τους φιλοξενούμενους.
Μπουλούλης (64'), Μπαράλες (67'), Κωστίκας (69'), Τσούκαλος (79'), Ρόμανιτς (81') και Βασιλαντωνόπουλος (88') σκόραραν κατά σειρά, μέχρι το τελικό 0-7 στην Φιλιππούπολη! Εξαιρετικό σπάνιο το γεγονός ότι οι νικητές είχαν επτά διαφορετικούς σκόρερ στην αναμέτρηση.
Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 του Βόλου, με την Λαμία να παίρνει στην ισοβαθμία την πρόκριση, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Γήπεδο: Φιλιππούπολης
Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (ΕΠΣ Αν. Αττικής), Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής)
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Κοντοές, Μπιμάι (46' Κοντοθανάσης), Σουλιώτης, Λίταινας, Λούκας Ράμος, Λουκάο (53' Μπέικος), Κουρτεσιώτης.
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Παπαργυρίου (57' Μπαράλες), Καρυπίδης (56' Βασιλαντωνόπουλος), Καραγκούνης (68' Κωστίκας), Αναστασιάδης, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Επστάιν, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.
Γκολ: - / 10' Ασίγκμπα, 64' Μπουλούλης, 67' Μπαράλες, 69' Κωστίκας, 79' Τσούκαλος, 81' Ρόμανιτς, 88' Βασιλαντωνόπουλος
Κάρτες: 32' Μπιμάι, 80' Κουρτεσιώτης / 18' Παπαργυρίου
Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. ΑΕΚ 9 (9-2)

2. Λαμία 4 (9-3)

3. Βόλος 4 (7-5)

4. Απόλλων Λάρισας 0 (1-16)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου