Τελευταία Νέα

19/12/18

3η Aγωνιστική 3ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναθηναϊκός 1-2

Σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με 2-1 του Κισσαμικού και κατέκτησε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου. Οι Εμμανουηλίδης και Βέργος τα πράσινα γκολ ενώ ο Ρίσκι μείωσε για τους γηπεδούχους.Κακώς ακυρώθηκε γκολ του Κισσαμικού στις αρχές του δευτέρου μέρους!
O Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε πέτυχε το στόχο του στα Χανιά ο οποίος ήταν να πάρει τη νίκη επί του Κισσαμικού με 2-1 και να τερματίσει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής (21/12).
Οι πράσινοι έφτασαν στη νίκη με τα πρώτα γκολ στο Κύπελλο από τους Εμμανουηλίδη και Βέργο (το παρθενικό του με τη φανέλα του τριφυλλιού) ενώ είχαν και αρκετές χαμένες ευκαιρίες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Εμμανουηλίδη στις αρχές της αναμέτρησης και τη χαμένη εκτέλεση πέναλτι από τον Βέργο στο δεύτερο ημίχρονο.
Από την άλλη ο Κισσαμικός που ισοφάρισε προσωρινά με τον Ρίσκι είχε τις ευκαιρίες τους και έχουν λόγο να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, με τον βοηθό Νικολακάκη να παίρνει στο λαιμό του τον διαιτητή Διαμαντόπουλο στη φάση του 51', βλέποντας χέρι του Αποστολόπουλου που δεν υπήρχε κι ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ρίσκι σκόραρ
Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3' είχε δοκάρι. Μετά από ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά και σέντρα του Αποστολάκη ο Εμμανουηλίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι είδε τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.
Ότι δεν κατάφερε στο 3' όμως το πέτυχε στο 7' ο 18χρονος επιθετικός εκμεταλλευόμενος στο απόλυτο το λάθος του Δασκαλάκη. Ο γκολκίπερ του Κισσαμικού απομάκρυνε λανθασμένα με τον Εμμανουηλίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει εύστοχα.
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)
Γκολ: 54' Ρίσκι/7' Εμμανουηλίδης, 75' Βέργος
Κίτρινες: 11' Πούγγουρας
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Δασκαλάκης, Σάλιακας (79' Τόλι), Φαζός, Τεγούσης (55' Σεληνιωτάκης), Σισέ, Καραγιάννης (70' Αρναρέλης), Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Γκίνι, Καραγεώργης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ): Διούδης, Πούγγουρας, Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (59' Μπουζουήκης), Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε (59' Καμπετσής), Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης (74' Χατζηγιοβάνης), Βέργος.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Παναθηναϊκός 7

Κισσαμικός 4

Παναιτωλικός 2

Ιεράπετρα 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου