Τελευταία Νέα

20/12/18

3η Aγωνιστική 6ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης 1-1

Τα Τρίκαλα ήθελαν μόνο τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως η "ελαφρά ταξιαρχία" κατάφερε με την εμπειρία της να φύγει με το 1-1 από την Θεσσαλία που την έστειλε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έπαιζε για δύο αποτελέσματα στα Τρίκαλα και το γεγονός αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για τη νίκη αλλά την "ελαφρά ταξιαρχία" να μένει όρθια και να προκρίνεται στους "16" του Κυπέλλου ως 2η στον 6ο όμιλο πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είχε ελάχιστες συγκινήσεις, τα Τρίκαλα μπήκαν φουλ επιθετικά στο δεύτερο και μετά από δύο κλασικές ευκαιρίες που έχασαν, κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ στο 54' με τον Καπό.
Με το 1-0 θα έπαιρναν την πρόκριση, όμως το σκορ αυτό δεν έμεινε για πολύ, αφού στο 66' ο Ταΐρης έχασε τη μπάλα από σέντρα του Τσιάρα και ο Ελ Χέλβε ισοφάρισε εύκολα σε 1-1, για να πετύχει έτσι το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.
ΣΥΝΘΕΣΙΕΣ:
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Γκουγκούδης, Συριόπουλος, Πάνος, Νιάρος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (66' Γιουκαρής), Τριανταφυλλάκος (88' Κατσαντώνης), Κάπος, Συμελίδης, Σταματάκος (69' Μακρίδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς, Κύργιας, Βαφέας, Λούκιτς, Ρώσση, Πέδρο (53' Τομάς), Γκίνο, Ντουρσό, Βάρκας (53' Ελ Χέλβε), Γκάρος (71' Κονέ), Ντεφεδερίκο.
Η τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Αστέρας Τρίπολης 9 (7-1)
2. Απόλλων Σμύρνης 4 (7-3)
3. Τρίκαλα 2 (2-3)
4. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου