Τελευταία Νέα

20/12/18

3η Aγωνιστική 8ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 0-4

Η ΑΕΛ επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου και πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κόντρα στην ομάδα της Καλαμαριάς.
Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, ως δεύτερη από τον 8ο όμιλο, προκρίθηκε η ΑΕΛ μετά την επικράτηση της επί του Απόλλωνα Πόντου την Πέμπτη το βράδυ με 4-0.
Η αναμέτρηση που αναβλήθηκε την Τετάρτη διεξήχθη την Πέμπτη το βράδυ με την ομάδα της Λάρισας να επικρατεί με 4-0 κάνοντας σπουδαία εμφάνιση καθώς εκτός από τα τέσσερα γκολ είχε τρία δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών για πετύχει και άλλα τέρματα ενώ ο γκολκίπερ της ΑΕΛ έπιασε ελάχιστες φορές τη μπάλα στα χέρια του.
Η ΑΕΛ βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 22' όταν ο Πίτι βρήκε τον Λεοζίνιο μέσα στην περιοχή αυτός πλάσαρε με το αριστερό με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Οι "βυσσινί" άνοιξαν το σκορ στο 31' σε σέντρα από τα δεξιά του Καρανίκα και μετά από προσπάθεια του Κύρκου να κόψει αλλά το τάκλιν που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Η ΑΕλ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Στο 45' σε παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά αρχικά ο Πίτι έκανε το τσαφ και εν συνεχεία ο Λεοζίνιο αρχικά δεν μπόρεσε αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο Βραζιλιάνος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος να παίζουν σε φουλ ρυθμούς και στο 51' σε σέντρα του Καρανίκα από τα δεξιά ο Ζίζιτς πήρε την κεφαλιά αλλά είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα η ΑΕΛ είχε και τρίτο δοκάρι. Ο Λεοζίνιο βρέθηκε μέσα στην περιοχή στο ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με τον Πολίτη να βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Η ομάδα του Φέστα κέρδισε πέναλτι στο 62' σε ανατροπή του Κούνιτς από τον Πολίτη. Ο επιθετικός της ΑΕΛ ανέλαβε να εκτελέσει και έστειλε την μπάλα έξω.
Στο 69' της αναμέτρησης η ΑΕΛ έφτασε στο 3-0 μετά από σουτ του Νούσιο που έδιωξε αρχικά ο Πολίτης και εν συνεχεία από κοντά ο Ζίζιτς με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει στην κενή εστία.
Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 71' όταν ο Κούνιτς έδωσε υπέροχα στο Νούσιο ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 4-0 των "βυσσινί".
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Πολίτης, Αμαραντίδης, Θεολόγου, Τσουμάνης, Δαλιανόπουλος, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Κύρκου, Κυβελίδης, Δαμουλάκης.
ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Τριποτσέρης, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς (74' Μπάμης), Μπάλας (84' Χαλάτσης), Χοτζάλι, Νούνιτς, Πίτι, Λεοζίνιο, Σαϊτι (22' Νούσιος).


H ΒΑΘΟΛΟΓΙΑ 8ος όμιλος:

1.Πανιώνιος 9 (8-1)
2.Λάρισα 6 (8-3)
3.Aπόλλων Πόντου 3 (1-8)
4.Ηρόδοτος 0 (2-7)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου