Τελευταία Νέα

25/7/19

Έμμεν- ΟΦΗ 3-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο ΟΦΗ γνώρισε τη φιλική ήττα (3-0) από την ολλανδική, Έμμεν, και οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Σίμο, σίγουρα δεν ικανοποίησαν.
Xρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό στο μέχρι τώρα διάστημα της προετοιμασίας έδωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, στην φιλική αναμέτρηση με την Έμμεν.
Η ομάδα του Ηρακλείου γνώρισε την ήττα με 3-0 και σίγουρα δεν ικανοποίησε, παρουσιάζοντας ανασταλτικά κενά. Μόλις οκτώ λεπτά μετά από την έναρξή της ο Σουρνάκης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Τέλγκενκαμπ.
Ο Ντε Λέου στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ολλανδική ομάδα , καθώς μπορεί αρχικά ο Δερμιτζάκης ν' απέκρουσε το σουτ του, αλλά στη συνέχεια τον νίκησε με τη δεύτερη προσπάθεια.
Στο 27ο λεπτό έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Άριας μετά από εκτέλεση κόρνερ. Σακόρ και Σόουζα απείλησαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κόλαρ στο 55' νίκησε ξανά τον γκολκίπερ του ΟΦΗ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (59' Μαρινάκης), Σουρνάκης (46' Σακόρ), Οικονόμου, Νέιρα (55' Τσιλιανίδης), Σόουζα (55' Σεμέντο), Πέρσον (55' Μεγιάδο), Μάνος (46' Σασί).
ΕΜΜΕΝ: Τέλγκενκαμπ, Βέεντορπ, Μπάκερ, Ντε Λέου, Κολαρ, Λάουρσεν, Τσακόν, Ούγκρινιτς, Μπιζλ, Άριας, Μπουρνέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου