Τελευταία Νέα

30/10/19

5η φάση (Φαση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος: Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος 0-3 (1ος Αγώνας).

O Πανιώνιος βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση μετά την επικράτηση του με 3-0 εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Πανιώνιος με τον Εμμανουηλίδη να πετυχαίνει δυο τέρματα κέρδισε εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου και βρίσκεται με το ένα πόδι στους 16 του θεσμού.
ΤΟ ΜΑΤΣ:
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, στο Αλκαζάρ, Ολυμπιακός Βόλου και Πανιώνιος προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δεν τα κατάφεραν. Για αυτό και στο ματς υπήρχαν λιγοστές φάσεις και κυρίως από εκτελέσεις στημένων. Σε ένα ματς που και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ο Πανιώνιος όμως ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και με μπροστάρη τον Εμμανουηλίδη που πέτυχε δυο γκολ έφτασε στη νίκη με 3-0.
Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε κοντά στο γκολ από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Μαλέρμπ. Ο Πανιώνιος απάντησε με μια κεφαλιά του Εμμανουηλίδη που έφυγε λίγο έξω. 
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο μέρος όταν στο 56' ο Εμμανουηλίδης κέρδισε πέναλτι από το Ρόκα. Ο "μικρός" ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 64' ο Οικονομίδης με πανέμορφο τέρμα έκανε το 2-0 για τον Πανιώνιο νικώντας τον Μακρυωνίτη με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88' ο Εμμανουηλίδης και πάλι μετά από πλασέ από κοντά μετά από ωραίο γύρισμα του Οικονομίδη από τα δεξιά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Κόλα, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Κουτσιανικούλης (66' Κλεμέντ), Δεινόπαπας (64' Πριονάς), Τζέφερσον (53' Καρακώστας), Τσίτας.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Ρέντζας (46' Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (71' Σαραμαντάς), Οικονομίδης, Κόρμπος (68' Τσιλούλης), Κιάκος, Γρίβας, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου