Τελευταία Νέα

25/8/20

Άρης - Πανσερραϊκός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ)

Σε φιλική αναμέτρηση στη Σκύδρα, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Μπρουνο Γκάμα και έκανε το 2Χ2 στα παιχνίδια προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Tη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν πήρε ο Άρης. Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ νίκησε με το φτωχό 1-0 τον Πανσερραϊκό στην βροχερή Σκύδρα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, με τους κίτρινους να έχουν μια καλή στιγμή στο 37' με κεφαλιά του Ρόουζ που δεν βρήκε στόχο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη, ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου ο Φετφατζίδης απέτυχε να νικήσει τον Καβουσάκη και στην εξέλιξη της φάσης είχε κεφαλιά στο δοκάρι ο Μάνος.

Ο Κουέστα έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 57' σε σουτ του Πέτρου, ενώ επτά λεπτά είχε δεύτερο δοκάρι για τον Άρη ο Φετφατζίδης.

Πέντε λεπτά αργότερα, η μπάλα βρήκε στο χέρι παίκτη του Πανσερραϊκού σε φάουλ του Γκάμα, ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 1-0 στο 70’, που έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (89' Μπακούτσης), Γκάνεα (72' Μαρμαρίδης), Ρόουζ, Δεληζήσης (46' Μπαγκαλιάνης), Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (72' Σενγκέργκης), Φετφατζίδης, Μαντσίνι (89' Μαρτίνες), Μάνος (46' Χατζηπιρπιρίδης).

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης (46' Γουναρίδης), Ζέρης, Γερολύμος, Καλί (68' Γιανναράκης), Κασμερίδης, Ψάλτης, Όμο (72' Παπαβασιλείου), Πέτρου (80' Μασκανάκης), Τσιμίκας (46' Ντάλα Κόστα), Φάμπρι, Γκούρτσας (72' Αναστασόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου