Τελευταία Νέα

27/10/20

Τα αποτελέσματα των 2ων ματς των ομίλων Α,B,C και D του Champions League!


Τα αποτελέσματα των 2ων ματς των ομίλων Α,B,C και D του Champions League!


Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε σαν αέρας από το "Βελοντρόμ" επικρατώντας 3-0 της Μαρσέιγ και έκανε το "2 στα 2" στον όμιλο του Ολυμπιακού. Η Ρεάλ έμεινε όρθια στην έδρα της Γκλάντμπαχ (2-2) με δύο γκολ στο φινάλε, νίκες για Λίβερπουλ και Ατλέτικο.Η Μπάγερν Μονάχου αν και δύσκολα πέρασε και από τη Μόσχα επικρατώντας με 2-1 της Λοκομοτίβ και έφτασε τις δέκα σερί νίκες στο Champions League ενώ η Σαχτάρ έμεινε στο 0-0 με την Ίντερ στην Ουκρανία και τσίμπησε έναν ακόμη βαθμό.

A ΟΜΙΛΟΣ:

Στη Μόσχα η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη που ήταν η 10η συνεχόμενη στο Champions League. Οι παίκτες του Φλικ είχαν στο μεγαλύτερο μέρος την υπεροχή στο ματς, τις ευκαιρίες αλλά παρά το γεγονός πως άνοιξαν νωρίς το σκορ δεν μπόρεσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα και να είναι ήσυχοι.

Το 1-0 έγινε στο 13' μετά από ωραίο συνδυασμό με τους Τολισό, Παβάρ και Γκορέτσκα να κρύβουν τη μπάλα και τον τελευταίο με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Με μια παρόμοια φάση λίγα λεπτά αργότερα ο Κομάν σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Γκιγιέρμε.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν και πάλι απείλησε πρώτη με τον Κίμιχ κμέσα από την περιοχή αλλά η Λοκομοτίβ ήταν αυτή που τελικά ισοφάρισε στο 70' μετά από ωραία αντεπίθεση και πλασέ του Μίραντσουκ στην ευθεία.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή για να πάρουν το προβάδισμα με τον Ζε Λουίς στο 77' αλλά το πλασέ του έφυγε έξω.

Και οι Γερμανοί μπόρεσαν δύο λεπτά αργότερα με γκολ του Κίμιχ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ στην κίνηση να κάνουν το 2-1 και να πάρουν το τρίποντο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιγιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα (46' Ραίκοβιτς), Μουρίλο, Ριμπούς, Ιγκνατίεφ, Μαγκέφ, Άντον Μίραντσουκ, Κριτσόβιακ, Σμολόβ, Ζε Λουίς.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Σούλε, Αλάμπα, Ερναντέζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (46' Χάβι Μαρτίνες), Μίλερ (46' Γκνάμπρι), Τολισό, Κομάν, Λεβαντόβσκι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι (82' Ερμόσο), Κορέα, Κόκε, Ερέρα (82' Τορέιρα), Γιορέντε, Φέλιξ, Σουάρες (82' Λεμάρ)

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ραμάλιο, Βέμπερ (63' Ονγκουένε),Ούλμερ, Μβεπού, Καμαρά, Γιουζούνοβιτς (63' Ασιμέρου), Σομποζλάι, Ντάκα (30' Κόιτα (84' Οκαφόρ)), Μπερίσα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου 1-2 (70' Μίραντσουκ/13' Γκορέτσκα, 79' Κίμιχ)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ζάλτσμπουργκ 3-2 (29' Γιορέντε, 52' 85' Φέλιξ / 40' Σομποζλάι, 47' Μπερίσα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μπάγερν Μονάχου 6 (6-1)

2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (3-6)

3. Ζάλτσμπουργκ 1 (4-5)

4. Λοκομοτίβ Μόσχας 1 (3-4)

B ΟΜΙΛΟΣ:

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς στο "Μπορούσια Παρκ" με την Γκλάντμπαχ να έχει το πάνω χέρι στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα αλλά να μην καταφέρνει να ρίξει νοκ-άουτ την Ρεάλ και να το πληρώνει στο φινάλε.

Ο Μάρκους Τουράμ σκόραρε δις για τους γηπεδούχους στο 33' και στο 58' (27 χρόνια μετά από το μοναδικό γκολ που είχε πετύχει ο πατέρας του, Λιλιάν Τουράμ, στο Champions League), με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να μειώνει στο 87' με τον Μπενζεμά που βρήκε δίχτυα απέναντι σε 30η διαφορετική ομάδα στη διοργάνωση και να αρπάζει το βαθμό με γκολ του Καζεμίρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην Ουκρανία η Σαχτάρ που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 κατάφερε να πάρει βαθμό και από την Ίντερ με το 0-0 που απέσπασε.

Μάλιστα οι Ιταλοί στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βάλουν ένα τουλάχιστον γκολ ενώ είδαν και δύο φορές τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της Σαχτάρ. Αρχικά στο 16' με τον Μπαρέλα και εν συνεχεία στο 42' με τον Λουκακού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΣΑΧΤΑΡ: Τρουμπίν, Ντοντό, Χοχολάβα, Μποντάρ, Κορνιένκο, Μάρλος, Μάικον, Τετέ, Μάρκος Αντόνιο, Σόλομον, Ντεντίνιο (15' Τάισον).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Βιδάλ, Μπρόζοβιτς, Γιανγκ, Λουκακού, Λαουτάρο Μαρτίνες.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Χόφμαν, Κράμερ, Νοϊχάουζ, Στιντλ, Πλεά, Τουράμ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Βαλβέρδε, Καζεμίρο, Κρόος, Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ίντερ 0-0

Γκλάντμπαχ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 (33' 58' Τουράμ / 87' Μπενζεμά, 90+3' Καζεμίρο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Σαχτάρ Ντόνετσκ 4 (3-2)

2. Γκλάντμπαχ 2 (4-4)

3. Ίντερ 2 (2-2)

4. Ρεάλ Μαδρίτης 1 (4-5)


C ΟΜΙΛΟΣ:

Η Μαρσέιγκ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του "Βελοντρόμ" μετρώντας 10 σερί ήττες στο Champions League και η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας χάσει μόνο 1 από τα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην διοργάνωση, με το 90λεπτο που ακολούθησε να επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο του φαβορί που είχε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Φεράν Τόρες άνοιξε το σκορ στο 18' και έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης της Σίτι που σκοράρει στα δύο πρώτα του παιχνίδια στο Champions League με τους πολίτες μετά από τον Μάριο Μπαλοτέλι το 2011, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη σκυτάλη στο σκοράρισμα οι Γκιουντογκάν στο 76' και Στέρλινγκ στο 81', με το φινάλε να βρίσκει τον Στέρλινγκ να μετράει γκολ και ασίστ και τον Κέβιντ Ντε Μπράινε να έχει μοιράσει δύο ασίστ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Μπαλέρδι, Γκονσάλες, Καλέτα-Καρ, Σακάι, Καμαρά, Ρονζιέ, Αμαβί, Κουζάνς, Τοβέν, Ράντονιτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκιουντογκάν, Ρόντρι, Τόρες, Ντε Μπράινε, Φόντεν, Στέρλινγκ.

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Μαρτσεσίν, Μαναφά, Εμπεμπά, Πέπε, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα (89' Μπαρό), Ουρίμπε, Οτάβιο (70' Γκρούγιτς), Κορόνα (70' Εβανίλσον), Φάμπιο Βιέιρα (61' Νακαζίμα), Μαρεγκά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας (70' Βινάγκρε), Μπουχαλάκης (84' Πέπε), Εμβιλά, Μασούρας (53' Φορτούνης), Βαλμπουενά (84' Χασάν), Ραντζέλοβιτς (70' Μπρούμα), Αραμπί.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Πόρτο - Ολυμπιακός 2-0 (11' Βιέιρα, 85' Ολιβέιρα)

Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (18' Τόρες, 76' Γκιουντογκάν, 81' Στέρλινγκ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-1)

2. Πόρτο 3 (3-3)

3. Ολυμπιακός 3 (1-2)

4. Μαρσέιγ 0 (0-4)

D ΟΜΙΛΟΣ:

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε η Αταλάντα, με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να έρχεται ισόπαλη 2-2 με τον Άγιαξ στο Μπέργκαμο αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο. Οι Ολλανδοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τραορέ από τον Γκόζενς και ο Τάντιτς το εκτέλεσε εύστοχα στο 30' για το 1-0 του Αίαντα, με τον Τραορέ να κάνει το 2-0 στο 38' και να πανηγυρίζει το πρώτο του τέρμα στο Champions League, λίγες μόλις ημέρες μετά από τα 5 γκολ και τις 3 ασίστ που είχε βγάλει για την ομάδα του στο 13-0 του πρωταθλήματος με την Φένλο.

Οι μπεργκαμάσκι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λεξη, με τον Ντουβάν Σαπάτα να παίρνει το όπλο και να στέλνει δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξι λεπτά για να χαρίσει έναν χρυσό βαθμό στους Ιταλούς που τους εδραίωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μίντιλαντ χωρίς να έχει ούτε μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από 51 σερί εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις και το ματς πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι τον Οκτώβριο του 2018. Επιπλέον, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε και άλλες άσχημες σκέψεις στο μυαλό του στην ανάπαυλα αφού από το 30' είχε χάσει με τραυματισμό και τον Φαμπίνιο, με αποτέλεσμα να ξεμείνει με δίδυμο στα στόπερ (με δεδομένη την απουσία των Φαν Ντάικ και Ματίπ) τους Τζο Γκόμεζ και Ρις Γουίλιαμς.

Παρά τις αντιξοότητες πάντως που προέκυψαν, οι ρεντς δεν άφησαν το ματς να φύγει από τα χέρια τους απέναντι στη σταχτοπούτα της διοργάνωσης Μίντιλαντ. Ο Ντιόγκο Ζότα άνοιξε το σκορ στο 55' εκμεταλλευόμενος εκπληκτική κάθετη πάσα του Σακίρι ενώ το σκορ έκλεισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεών με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε με επιτυχία ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Πάσαλιτς, Φρόιλερ, Γκόζενς, Ίλιτσιτς, Γκόμες, Σαπάτα.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί, Σουρς, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Κλάασεν, Τάντιτς, Γκράβενμπερτς, Άντονι, Τραορέ, Νέρες.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο (30' Γουίλιαμς), Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (46' Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ, Σακίρι, Μιναμίνο, Ζότα, Οριγκί.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Άντερσεν, Άντερσον, Σβιατσένκο, Σολτζ, Παουλίνιο Αντερσεν Ονιέκα, Κέζουστι, Ντρέγιερ Σίστο, Ντρέγιερ, Μαμπίλ, Καμπά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Αταλάντα - Άγιαξ 2-2 (54' 60' Σαπάτα / 30' πεν. Τάντιτς, 38' Τραορέ)

Λίβερπουλ - Μίντιλαντ 2-0 (55' Ζότα, 90+3' πεν. Σαλάχ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Λίβερπουλ 6 (3-0)

2. Αταλάντα 4 (6-2)

3. Άγιαξ 1 (2-3)

4. Μίντιλαντ 0 (0-6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου