Τελευταία Νέα

18/10/20

5η Aγωνιστική Super League 1 : Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 1-3


Με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες (42', 75') ο Αστέρας νίκησε 3-1 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Φοβερές αποκρούσεις ο Παπαδόπουλος, μείωσε για τους "βυσσινί" ο Μούζεκ, "καθάρισε" ο Λουίς Φερνάντεθ.

O Αστέρας κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Επικράτησε 3-1 της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, με δύο γκολ του Μπαράλες και ένα του Λουίς Φερνάντεθ στο φινάλε.

Οι βυσσινί μείωσαν στο 89' με τον Μούζεκ. Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις κρατώντας προσωρινά το μηδέν, παίζοντας όμως σημαντικό ρόλο στο τρίποντο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Η ΑΕΛ πίεσε αρκετά τον Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ βρισκόταν 0-1 πίσω στο σκορ από το πρώτο 45λεπτο. Είχε τη μπάλα στα πόδια, προσπάθησε να "χτυπήσει" από τα άκρα και τον άξονα, αλλά η οι Αρκάδες έφυγαν με το "διπλό" λόγω αποτελεσματικότητας. Ο Μπαράλες στο 75' από κοντά "εκτέλεσε" τον Νάγκι και έγραψε το 0-2.

Δεν παράτησε το ματς η ομάδα του Γρηγορίου. Ο Παπαδόπουλος έκανε και δεύτερη φοβερή απόκρουση, διώχνοντας την κεφαλιά του Ηλιάδη πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Ο κίπερ των Αρκάδων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο "διπλό", αν και οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 89' με την παλικαρίσια κεφαλιά του Μούζεκ.

Ενώ οι Θεσσαλοί είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, δύο αλλαγές του Ράσταβατς τελείωσαν το ματς. Ο Λουίς Φερνάντεθ έπαιξε το 1-2 με τον Μπόρχα Φερνάντεθ και προ κενής εστίας σκόραρε στο 90'+4'.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Αλκαζάρ.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (71΄Γρηγορόπουλος), Μούζεκ, Φιλίπ, Ηλιάδης, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (85΄Γλυνός), Σεσέροβιτς (71΄Νικολιάς), Τόρζε (56΄Τρούγιτς), Πλατέλλας (85΄Ζαχαράκης), Πινακάς

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής. Σουάρεθ, Πασαλίδης. Μουνάφο (72΄Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα (61΄Λ.Φερνάντες), Σίτο (61΄Τιλίκα), Κρέσπι (88’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες (89’ Ορόσκο).

Σκόρερ: 42’ Μπαράλες 0-1, 75΄Μπαράλες 0-2, 89΄Μούζεκ 1-2, 90+4΄Λουίς Φερνάντες 1-3.

Κίτρινες: 35΄Μιλοσάβλιεβιτς, 51΄Σεσέροβιτς, 79΄Νικολιάς, 90+3’ Τρούγιτς – 52΄Σίτο, 68΄Σουάρεθ, 73΄Λ. Φερνάντες, 74΄Τασουλής, 90’ Μπ. Φερνάντεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου