Τελευταία Νέα

19/12/20

13η Aγωνιστική Super League 1 : Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού έκτος έδρας με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και το γκολ τους να ακυρώνεται μετά από οκτώ λεπτά με τη χρήση VAR ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

'Ενα σημαντικό διπλό πήρε ο Απόλλων Σμύρνης επί του Παναιτωλικού επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ. Ένα διπλό που ήρθε όμως και με τη χρήση του VAR το οποίο ακύρωσε γκολ της ομάδας του Αγρινίου μετά από οκτώ λεπτά σε μια περίεργη φάση, που δόθηκε οφσάιντ στον Απόλλωνα στην αρχή της φάσης του γκολ του Παναιτωλικού το οποίο δεν παίχθηκε σωστά από τους γηπεδούχους. Ένα ακυρωθέν γκολ το οποίο έφερε νεύρα και εκνευρισμό στους γηπεδούχους.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό από τις δύο ομάδες αλλά χωρίς φάσεις προς τις δύο εστίες. Ο Παναιτωλικός στα πρώτα λεπτά είχε μια ελαφρά υπεροχή χωρίς να μπορεί να την αξιοποιήσει ενώ οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά κάλυπταν τα νώτα τους.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη ουσιαστικά τελική προς την εστία του Κνετ. Ο Ιωαννίδης έκανε πανέμορφη προσπάθεια από τα δεξιά και παράλληλο γύρισμα και ο Μαρκ Φερνάντεθ από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Με αυτό το γκολ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ.


Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός έπαιξε καλύτερα. Σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές του Δέλλα ενώ ο Απόλλων από την πλευρά του πάλεψε για να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Βέρχουλστ με σουτ μέσα και έξω από την περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι το 73'.

Σε εκείνο το λεπτό ο Παναιτωλικός βρήκε γκολ όταν Χόρχε Ντίας έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά γύρισε παράλληλα ο Ταχάρ δεν μπόρεσε να πλασάρει και η μπάλα έφτασε στον Μεντόσα που απέφυγε τον Μπαξεβανίδη και πλάσαρε για το 1-1. Μετά από οκτώ λεπτά όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς το VAR αποφάνθηκε ότι η φάση ξεκίνησε από ένα οφσάιντ το οποίο δεν εκτελέστηκε σωστά από τους γηπεδούχους.

Μια απόφαση που έφερε νεύρα και εκνευρισμό στους παίκτες των γηπεδούχων οι οποίοι αν και είχαν την υπεροχή μέχρι τέλους του αγών δεν μπόρεσαν να βρουν άλλη καθαρή ευκαιρία μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Γήπεδο Παναιτωλικού.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τσιγγάρας, Ντίας, Ντουάρτε, Αριγίμπι (54’ Γιάκολις), Μαζουρέκ (54’ Ταχάρ), Βέργος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90’ Μπρούζιτς), Φερνάντεθ (64’ Τσιλούλης), Μπεντινέλι (81’ Μουνιέ), Ιωαννίδης (64’ Ντάουντα).

Σκόρερ: 36’ Φερνάντεθ.

Κίτρινες κάρτες: Μεντίνα, Ιωαννίδης, Φατιόν, Βέρχουλστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου