Τελευταία Νέα

31/1/21

20η Aγωνιστική Super League 1 : ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 5-0

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε αντίσταση από τον Παναιτωλικό και τον συνέτριψε 5-0 με τρία γκολ μέσα σε δέκα λεπτά. Δύο ο Σβιντέρσκι, από ένα Σβαμπ, Μουργκ, Τζόλης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό για την 20ή αγωνιστική της Super League Interwetten και συνέτριψε 5-0 την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος προερχόταν από την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό δεν συνάντησε αντίσταση από τους φιλοξενούμενους και πήρε εύκολη νίκησε με δύο γκολ του Σβιντέρσκι κι από ένα των Σβαμπ, Μουργκ και Τζόλη. Ας δούμε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Ο ΜΟΥΡΓΚ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.


Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, αλλά σίγουρα δεν ήταν καταγαιστικός στο πρώτο μέρος. Είχε τη διπλή ευκαιρία με τον Σβιντέρσκι και τον Αουγκούστο, οι Ζίβκοβιτς και Περέιρα προσπάθησαν, αλλά οι προσπάθειες δεν τους βγήκαν.

Ο Δικεφαλος βρήκε ωστόσο το γκολ που ήθελε και ήταν απαραίτητο για να ξεμπλοκάρει. Στο 39ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς έβγαλε την κάθετη, ο Μουργκ βγήκε από δεξιά, έφερε την μπάλα στο καλό (αριστερό) του πόδι και νίκησε τον συμπατριώτη του για το 1-0.

Η ΔΕΚΑΛΕΠΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ.


Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε δέκα λεπτά για να διασκεδάσεις τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες στην Τούμπα. Αυτό το χρονικό διάστημα μεσολάβησε από το δεύτερο μέχρι και το τέταρτο γκολ των ασπρόμαυρων.

Ο έτερος Αυστριακός των γηπεδούχων με κεφαλιά στο 51' έκανε το 2-0, ο Τζόλης στο 57' το 2-0 και ο Σβιντέρσκι που τόσο έψαχνε το γκολ στο 61' το 4-0.

Στο 90ό λεπτό ο Σβιντέρσκι πέτυχε κι άλλο γκολ. Ήταν το δεύτερο για τον ίδιον και το πέμπτο για τον ΠΑΟΚ. 5-0. Σκορ που έμελλε ν' αποδειχθεί και τελικό.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ.


Ο Τραϊαννός Δέλλας γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του. Μάλιστα δέχτηκε και τούρτα στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η αποστολή πριν από την έναρξη του ματς.

Το δώρο δεν ήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Όχι ότι ο Παναιτωλικός είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτό το ματς με βάση διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των δύο ομάδων.

Άλλα ματς είναι εξάποντα στη μάχη του για την παραμονή. Αλλά η εικόνα της ομάδας του Αγρινίου ήταν απογοητευτική.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Τούμπας.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίφκοβιτς – Ροντρίγκο Ίνγκασον Βαρέλα Περέιρα – Ντόουγκλας (46’ Ελ Καντουρί) Σβαμπ (78’ Θ. Τσιγγάρας) – Τζόλης (65’ Λάμπρου) Μουργκ (78’ Νινούα) Α. Ζίφκοβιτς (65’ Ουάρντα) – Σβιντέρσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ – Τζανακάκης Τσότσαλιτς Μαλής Περέιρα – Αρσούρα (62’ Μάζουρεκ) Α. Τσιγγάρας Ταχάρ (62’ Λιάβας, 77’ λ. τρ. Ντάλσιο) – Μπαρμπόσα (67’ Μανθάτης) Αριγίμπι Ντίας (67’ Βέργος).

Σκόρερ: 39' Moυργκ, 51' Σβαμπ, 57' Τζόλης, 61', 90' Σβιντέρσκι.

Κίτρινες κάρτες: 27’ Ντόουγκλας, 79’ Περέιρα – 55’ Α. Τσιγγάρας, 82’ Ντάλσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου