Τελευταία Νέα

18/2/21

*6η Aγωνιστική Super League 1 : Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1

Ένα σημαντικό διπλό πήρε η Λαμία επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και πέρασε στην 12η θέση της Super League Interwetten με 15 πόντους.

Η Λαμία φιλοξενήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. H ομάδα του Γρηγορίου κατάφερε να πάρει το διπλό επικρατώντας 1-0 χάρη στο γκολ-πέναλτι του Αραμπούλι στο 32ο λεπτό.

Οι Φθιώτες πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή, αφού σκαρφάλωσαν στην 12η θέση με 15 πόντους προσπερνώντας τον Παναιτωλικό. Μάλιστα, ήταν το πρώτο διπλό για τη Λαμία φέτος, η οποία παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Η Λαμία πήρε το προβάδισμα στο 32' με πέναλτι του Αραμπούλι, ο Απόλλωνας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Με δέκα παίκτες αγωνίζονταν απ' το 88' οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Ρόμανιτς.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ.


Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει ρυθμό. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, ενώ οι μάχες ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή του αγωνιστικού χώρου κυριάρχησαν. Η πρώτη τελική μάλιστα καταγράφηκε στο 30' σε μία κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Η Λαμία, ωστόσο, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Φατιόν. Ο Μπατσάνα Αραμπούλι ανέλαβε την εκτέλεση γράφοντας το 0-1, παρά το γεγονός ότι ο Βέρχουλστ έπεσε σωστά.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι δεν βρήκε ρυθμό με την ομάδα του Γρηγορίου να καταγράφει όμως τελικές ευκαιρίες με ένα σουτ του Ρόμανιτς στο 41', αλλά και μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς στο 43'.

ΠΙΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ.


Ο Απόλλων Σμύρνης στο δεύτερο μέρος μπήκε λίγο καλύτερα, αλλά δίχως να δείξει επιθετικές αρετές που είχε παρουσιάσει σε προηγούμενα παιχνίδια. Στο 56' κατέγραψε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Ο Μπεντινέλι, έπειτα από κεφαλιά του Ιωαννίδη, έπιασε σουτ στην κίνηση με τον Επασί να διώχνει δύσκολα σε κόνερ.

Δύο λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σουτ του Ντέλετιτς που δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Η ομάδα του Γρηγορίου έδειχνε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί το παιχνίδι και να τρέξει την κόντρα επίθεση.

Ο Απόλλων στη συνέχεια αύξησε την πίεση του προσπαθώντας να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 71' ο Ντάουντα πήρε μία κεφαλιά, αλλά μάζεψε ο Επασί. Στο 75ο λεπτό ο Σλίβκα έπιασε καρφωτή κεφαλιά σε γύρισμα του Μπρούτσιτς, αλλά δεν ήταν εύστοχος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: «Γ. Καμάρας».

Διαιτητής: Ζαχαριάδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Κάλισιρ (86΄Ντομίνγκες), Τσαμπούρης (77΄Μπαξεβανίδης), Τσιλούλης, Φατιόν (77΄Μουνιέ), Σλίβκα, Τομάς, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (90΄Μπιάρνασον), Αραμπούλι (73΄Τζέιμς), Ρόμανιτς, Καραμάνος (82΄Μπα).

Σκόρερ: 32΄πεν Αραμπούλι.

Κάρτες: Κόκκινη: 88' Ρόμανιτς (2η κίτρινη), 89΄Τσαμπούρης (2η κίτρινη) Κίτρινες: Φατιόν, Τσαμπούρης, Κάλισιρ, Λισγάρας - Ρόμανιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου