Τελευταία Νέα

31/3/21

Βόλος: Ανανέωσε και ο Φαούστο Γκρίλο!

Ο Φαούστο Γκρίλο έγινε ο τρίτος κατά σειρά παίκτης μέσα στον Μάρτιο που υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βόλο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Σωτήρη Νίνη και Τάσο Τσοκάνη.

Aπομένει η ολοκλήρωση των playoffs και των playouts για να κλείσει η φετινή σεζόν στην Super League Interwetten, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας του Βόλου δεν έχουν διέθεση να χρονοτριβούν και φροντίζουν από τώρα να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα τους να είναι πανέτοιμη ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει εκ νέου στα μεγάλα σαλόνια.

Πρώτο τους μέλημα είναι να "δέσουν" τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ από τους οποίους έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο χορτάρι μέσα στη σεζόν, με τους Σωτήρη Νίνη και Τάσο Τσοκάνη να είναι οι πρώτοι (ο πρώτος υπέγραψε για έναν χρόνο και ο δεύτερος για άλλα δύο) και να τους ακολουθεί ο Φαούστο Γκρίλο.

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Αργεντίνο αμυντικό Φαούστο Γκρίλο για έναν ακόμη χρόνο", αναφέρει σε σημερινή (31/3) ανακοίνωσή της η ομάδα της Μαγνησίας, με τον 28χρονο αριστερό μπακ να μετράει ως τώρα 18 συμμετοχές στους και 1 γκολ, απέναντι στον Ολυμπιακό στο "Πανθεσσαλικό Στάδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου