Τελευταία Νέα

27/6/21

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Κράσνονταρ, χάρη στο γκολ του Σουρλή στο 81' στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία, στο ντεμπούτο του Κουντέ. Το παιχνίδι έληξε στο 85' λόγω της δυνατής βροχόπτωσης η οποία εμπόδιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τη δεύετρη φιλική του αναμέτρηση επί αυστριακού εδάφους (Κούφτσαιν), μετά το χθεσινό (26/06) φιλικό κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ, αυτή τη φορά κόντρα στην Κράσνονταρ, την οποία νίκησε 1-0, χάρη στο γκολ του Σουρλή στο 81ο λεπτό.

Οι "ερυθρόλευκοι" στο πρώτο μέρος είχαν κάποια καλά διαστήματα όπου κυριάρχησαν, ωστόσο παρουσίασαν δυσκολίες στο να παράξουν ευκαιρίες.

Με εξαίρεση τους συνδυασμούς των Χασάν και Βαλμπουενά στο 13' και το 21', οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύονταν να απειλήσουν την εστία του Αγκάτσεφ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Ραμίρες πριν εκτελέσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Κράσνονταρ βρήκε δίχτυα στο 14' με τον Καμπελά, ωστόσο ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν εκτεθειμένος. Αυτή ήταν η μοναδική φορά, στην οποία η άμυνα των ερυθρολεύκων, έχασε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Κράσνονταρ.

Στην επανάληψη, η Κράσνονταρ μπήκε πιο δυνατά, καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις εκτεταμένες αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος άλλαξε και σε αυτό το παιχνίδι όλη την ενδεκάδα.

Με εξαίρεση τις ευκαιρίες των Ιλίν στο 49' και Καμπελά στο 50' και το 51' (πρώτα με σουτ έξω από την περιοχή και ύστερα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ) οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Κρίστινσον.

Ο Ισλανδός κίπερ έδειξε τα αντανακλαστικά του στις δύο πρώτες, ενώ στη δεύτερη πρέπει να νιώθει τυχερός, καθώς δεν πρόλαβε στην έξοδο τον Καμπελά με την κεφαλιά του να καταλήγει λίγο άουτ.

Ο Ολυμπιακός έπαιρνε μέτρα σταδιακά στο δεύτερο μέρος, έχοντας ως κορυφαίο τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είχε δύο τελικές προς την εστία στο 55' και το 71'.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, ο Πιέρ Κουντέ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 75' και πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των ερυθρολεύκων, έστω και σε ανεπίσημο αγώνα. Δυστυχώς γι' αυτόν δεν πρόλαβε να παίξει αρκετή ώρα, λόγω της πρόωρης λήξης του παιχνιδιού, πριν καν συμπληρωθεί το 85ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα με τον Σουρλή στο 81'. Οι ερυθρόλευκοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο ΕΛ Αραμπί έδωσε στον Σουρλή την κατάλληλη στιγμή στο ύψος της περιοχής και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, καθώς ο Αγκάτσεβ είχε εξουδετερωθεί.

Περίπου τέσσερα λεπτά μετά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, πρόωρα, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, η οποία είχε ξεκινήσει περίπου από το 60ο λεπτό. Ο διαιτητής αποφάσισε να σφυρίζει τη λήξη πρόωρα, καθώς δεν υπήρχε λόγος να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Η αρχική σύνθεση των ερυθρολεύκων: Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν.

Η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων στο δεύτερο μέρος: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ (75’ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος, Σουρλής, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι (75’ Τσούμιτς), Τικίνιο (75’ Κουντέ), Ελ Αραμπί.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Αγκάτσεφ, Ραμίρες (46’ Τσερνόφ), Σορόκιν, Κάιο, Στότσκι, Τσεμίκοφ (70’ Ιόνοφ), Γκαζίνσκι, Σπέρτσιαν, Καμπελά, Σουλεϊμάνοφ, Ιλίν (70’ Βιλένα).

Σκόρερ: 81’ Σουρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου