Τελευταία Νέα

27/7/21

ΚΑΕ Περιστέρι: Ανακοίνωσε και τον Τσαντ Μπράουν!

Ο Τσαντ Μπράουν επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να ενισχύσει τη φροντ λάιν του Περιστερίου.

Τη μάχη απόκτησης του Αμερικάνου Τσαντ Μπράουν, που στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν έπαιζε στο Μεσολόγγι εντυπωσιάζοντας με τους αριθμούς του, κέρδισε το Περιστέρι. Οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας κινήθηκαν γρήγορα και μεθοδικά, κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας και εξασφάλισαν τη θετική απάντηση του 24χρονου σέντερ (2.06μ), ο οποίος μετά τη θητεία του στη γερμανική Γκίσεν έψαχνε για μια νέα επαγγελματική στέγη.

Την επιστροφή στην ελληνική Stoiximan Basket League τη θεώρησε μια καλή προοπτική για ένα δεύτερο restart στην καριέρα του και προτού η υπογραφή του τεθεί προς διαπραγμάτευση, με την εμπλοκή άλλων "μνηστήρων", οι "κυανοκίτρινοι" φρόντισαν να τον καπαρώσουν για την επόμενη σεζόν.

Ο Μπράουν, απόφοιτος του Σέντραλ Φλόριντα, ήταν μια ανακάλυψη του κόουτς Ντίνου Καλαμπάκου. Προτού φύγει για τη Γερμανία, ο Αμερικάνος ψηλός είχε παίξει σε 10 αγώνες μετρώντας 12.5 πόντους με 63% στο δίποντο και 8.9 ριμπάουντ ανά 28 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έξι στις δέκα φορές ήταν διψήφιος σε πόντους, ενώ στο season-high σε ριμπάουντ ήταν τα 16 (κάνοντας νταμπλ-νταμπλ) στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Τσαντ Μπράουν (25 ετών, 2,06), ο οποίος θα φορά την φανέλα του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Αμερικανός σέντερ θα ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα κοντά στο καλάθι, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Basketball Champions League.

Το βιογραφικό του:

Ο Τσαντ Μπράουν γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1996 στην Ντελτόνα της Φλόριντα. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ και έχει ύψος 2,06μ. Είναι απόφοιτος του UCF Knights με το οποίο είχε 4 πόντους μέσο όρο και 3,9 ριμπάουντ σε 116 παιχνίδια στην κολεγιακή του καριέρα σε 14,7 λεπτά συμμετοχής.

Έχει αγωνιστεί στη G-League με τους Texas Legends την περίοδο 2019-20 και σε 42 συνολικά παιχνίδια είχε 5,4 πόντους και 6,2 ριμπάουντ.

Την περυσινή σεζόν (2020-2021) αγωνίστηκε με την φανέλα του Μεσολογγίου στην Stoiximan Basket League, όπου σε 10 αγώνες είχε 12,7 πόντους και 8,8 ριμπάουντ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γερμανία και την Γκίσεν, όπου αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια έχοντας 4,3 πόντους και 3,1 ριμπάουντ μέσο όρο. Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Τσαντ Μπράουν στον Καναδά με τους Guelph Nighthawks, με τους οποίους σε 5 παιχνίδια είχε 13,4 πόντους μέσο όρο, 10,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 26,2 λεπτά συμμετοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου